Ejszaka beindulhat a szules v mar bezakkantam?
Figyelt kérdés
Nemreg tusoltam es picit talan melegebb volt a vizem mint szokott es par mp-ig gorcsoket ereztem. Ki is jottem a tus alol. Oke h lehet h joslo,de az meleg vizre elmulik nem?2012. aug. 8. 20:19
1/30 A kérdező kommentje:
Ja es 39+5 hetes vok.
2012. aug. 8. 20:21
3/30 A kérdező kommentje:
Nem :(
2012. aug. 8. 20:41
4/30 anonim válasza:
Ha esetleg otthon van a férjed, megpróbálhatnátok :)....
Érted? :)
Ha nincs, akkor törölközővel dörzsöld a melleid 20 percig körkörösen! :)
Aztán írj! :)
5/30 A kérdező kommentje:
Nincs itthon...
De szted elkezdodott a folyamat???
2012. aug. 8. 20:45
6/30 anonim válasza:
Hát lehetséges, hogy éjszaka beindul, de az is lehet, hogy csak jósló volt. Könnyű és Problémamentes Szülést Kívánok! 27 hetes kismami
7/30 anonim válasza:
Ne csinálj semmit! Pihenj minél többet, mert ha valóban beindul szükség lesz az erődre. Könnyű szülést! Boldog babázást!
8/30 anonim válasza:
Hát én nem hiszem, hogy a meleg víztől lett volna, ugyhogy sztem igen!
Figyeld magad, lehet, hogy az elején csak 20-30 percenként görcsölsz, de reméljük, hogy sűrűsödni fog!
Figyeld, neme szivárog a vized!
aztán majd írj, h mizu! :)
9/30 A kérdező kommentje:
De a joslo az meleg vizre elmulik nem h elojon nem? Amugy azota sincs semmi csak vmi eszmeletlen durvan kemenyedek.
2012. aug. 8. 21:03
10/30 A kérdező kommentje:
Ahh. Tiszta izgatott vagyok mar :) de azota sincs semmi. Remelem h nem teves riasztas volt.
2012. aug. 8. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!