Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen magnéziumot szedett...

Ki milyen magnéziumot szedett és mennyit hízott terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Második babámat várom,az elsőnél MagneB6-ot szedtem és híztam 20 kg-t!Lehet hogy a B6-hoz,genetikához vagy a cigi letételéhez van köze a hízásnak,minden esetre szeretném kizárni a lehetséges okokat!Most 15 hetes vagyok és még nem tudom melyiket szedjem!Eddig egy kilót se híztam,előzőnél már 1-2kg pluszba voltam!
2013. márc. 12. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én próbáltam a Magne B6-ot is és a Magnesii Citricit. A terhességeimet összehasonlítva, valamivel kevesebbet híztam, amikor szimplán magnéziumot szedtem (tehát igaz lehet, hogy a B6 hízlal), de nem számottevő a különbség (1-2 kiló egész terhességre vetítve).
2013. márc. 13. 08:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nekem az első 3-4 hónapban csak havi 1 kg jött fel,aztán a 4. környékén felugrott 3 hét alatt 4 kg és onnantól havi kettőket híztam!103 kg-val mentem be szülni és 103kg-val jöttem ki!10 hónapos volt a lányom,mikor elkezdtem edzeni(103kg-val még mindig) és összesen 16 hónap kellett ahhoz hogy lefogyjak 26kg-t!Elég keservesen ment,nem akarok megint ezzel kűzdeni!Genetika részről anyu velem 31kg-t hízott,a többi gyerekkel fejenként 20 körül...biztos a cigi is közre játszott,szerencsére nem szoktam vissza szóval ez nem fog ellenem dolgozni!Nincs más teendőm,mint kicsit tornázni,odafigyelni a kajára és reménykedek,hogy a végét 8kg alatt zárom!
2013. márc. 13. 09:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Magnerotot szetdem, 13 kg-ot híztam.
2013. márc. 13. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!