Ki milyen magnéziumot szedett és mennyit hízott
terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Második babámat várom,az elsőnél MagneB6-ot szedtem és híztam 20 kg-t!Lehet hogy a B6-hoz,genetikához vagy a cigi letételéhez van köze a hízásnak,minden esetre szeretném kizárni a lehetséges okokat!Most 15 hetes vagyok és még nem tudom melyiket szedjem!Eddig egy kilót se híztam,előzőnél már 1-2kg pluszba voltam!
Kezeléssel lett a babám és ott javasolta az orvos már a kezelés alatt a magnéziumot. Tehát a terhesség előtt 2 hónappal kezdtem el és a 20. hétig szedtem napi 6 magne b6-ot. Addig nem híztam semmit. A végéig összesen 13 kiló jött fel, de ebből valamennyi víz volt, mert 1 kg volt rajtam az indulási súlyomhoz képest, amikor hazamentem a kórházból.
2013. márc. 12. 19:42
2/13 anonim válasza:
Magnerotot szedek, eddig 4 kilót híztam.
31hkm.
2013. márc. 12. 19:43
3/13 anonim válasza:
A legolcsóbb magnézium citrátot szedtem (receptre 130ft 10 szem) és összesen 7 kg jött fel szülésig.
Magne b6-ot szedtem eleinte, aztán rájöttem hogy annak baromi kevés a magnéziumtartalma és kb marékszámra zabálhatom hogy hasson. Akkor bementem egy rossmannba vagy dm-be már nem emlékszem melyik volt, és levettem a polcról egy olyan magnézium és b6 készítményt, aminek 100% RDA volt a tartalma tablettánként. Azt szedtem onnantól kezdve, ebből elég volt napi 1-2 szem. 13 kilót híztam de le is ment szinte egyből.
Mondjuk szerintem nincs hozzá köze :)
2013. márc. 12. 21:28
6/13 anonim válasza:
Magne B6-ot szedtem, 5 kilót híztam. Nem hinném,hogy a B6-tól híztál volna,inkább a cigiletételt mondanám. Barátnőm is cigizett terhessége előtt,kiderült,higy baba lesz,letette a cigit és cigi helyett elkezdett cukrot szopogatni, 3 hónap alatt +8 kiló fel is szaladt rá egyből.
2013. márc. 12. 21:30
7/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,a cigi lesz az oka. Összesen 18 kilót híztam, és annak a nagy részét az első 2 hónapban,miután letettem a cigit.
2013. márc. 12. 21:53
8/13 anonim válasza:
Igaz első babás vagyok,de én erről nem hallottam,hogy a magnézium okozna hízást..
én magnerotot szedek,napi 3x2 szemet,és eddig 12 és fél kilót híztam.
32 hkm
2013. márc. 12. 22:06
9/13 anonim válasza:
Az elején még Bérest szedtem, aztán most a DM-es 300 db-os magnéziumot kombinálom a Sanofis MagneB6-tal. 17 hetes vagyok, 1,5 kg-t híztam. Nem hiszem, hogy összefüggésben lenne. Szerintem, genetika, meg hogy ki mit kíván. :)
2013. márc. 12. 22:44
10/13 anonim válasza:
A terhességem alatt 3x1 magnerotot szedtem.Soha nem volt keményedésem nem tudom milyen az.Sajna 75 kg voltam és 107 -el mentem szülni azaz 32 plusszal.A kislányom 4200 g-mal született.A súlyomból lement 2.5 hó alatt 25 kg,de nagyon vizes is voltam .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!