6 hetes vagyok. Most jöttem az UH-ról. A szívverés hallatszott, de csak 140/perc. És a petezsák is aránytalanul nagyobb volt. Van okom idegeskedésre?
Szia!
Szerintem az, hogy a szívverés hallatszott, már jó dolog!!!!
Nem írtad viszont le, hogy hány mm az embrió.
Szerintem nem kell aggódnod, nekem 6 hetesen még csak a petezsák látszott, illetve benne a szikhólyag, de az embrió még sehol. Aztán 7 hét 6 naposan mentem vissza és gyönyörűen hallatszott a szívhang, az embrió pedig már 18 mm-es volt.
Minden baba máshogyan fejlődik és pár nap is nagyon sokat számít, pénteken minden ki fog derülni! Próbálj meg megnyugodni, tudom, nem könnyű, de a pozitív gondolatok nagyon-nagyon fontosak. Hidd el, hogy minden rendben lesz!
Jaj de aranyosak vagytok! Két vetélés után már nagyon nehéz nyugodtnak maradni... Igaz, van egy tündéri 4 éves Kislányom, de nagyon-nagyon várjuk a Kistesót!
Ja! Az van írva a leletre, hogy CRL: 12mm.
Terhesség kora: 6 hét 3 nap
Egy élő ebrió látható. 142/min. szívfrequ.
Nyugodj meg!
Nekem 6 hetesen a petezsák látszódott, és 4! hét múlva hívott vissza, addig majd megőrültem, hogy lesz-e szívhang! Nyugi, minden rendben lesz, de miért is ne lenne? Gratulálok!
21 hetes kismami
Én úgy tudom, hogy a CRL az a magzati ülőmagasság!!!!
Nekem 6 hét 2 naposan 3,6 mm-es volt!!!! Ezt nem értem!
Az én babóm 7 hetesen 13 mm volt.
Ne aggódj!Az orvos is csak ember.
Minden rendben lesz!
Szorítok!
37 hetes kismami
Az adatokat tuti, hogy jól írtam!!!!! Ezek vannak a leleten.
Én sem teljesen értem, ezért is aggódom. Meg azért, amit az UH-os Doki mondott, hogy a petezsák aránytalanul nagyobb és, hogy a szívfrequ. 180/min. kellene lenni ilyenkor. Én meg azt olvastam, hogy a 10. hétre kell ilyen szívhang. Akkor most mi a jó érték???
Már tejesen össze vagyok zavarodva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!