Van itt olyan kismama akinek közeledik a nagy nap? Vagy esetleg érzi, hogy közeledik? Hányadik baba lesz? Nem név?
Sziasztok!
én 39 hetes vagyok és szombatra vagyok kiírva :) de jobban örülnék,ha 18-án születne.A dokim elment szabira és aznap már dolgozik.Második baba,kisfiú és Kolos lesz a neve:)
Nekem is vannak jóslóim.A nyákdugóm még megvan,viszont sok folyásom van.Sajnos elkapott a hasmenés is.Az elsővel ilyen nem volt.Itt olvastam h szülés előtt öntisztul igy a szervezet.Bár jobb lenne ha abbahagyná.
38. hétben vagyok . Most 3kg os a babám .Kislány lessz és Csenge :)
Ma mintha minden konnyebb lenne ,ki is irtam egy kérdést ezel kapcsolatba :) csak ugy pattogok .Én nagyon remenykedek benne ,hogy még a héten megszuletik .
Amugy a 2. baba ,mar van egy 1és fél éves lányom- Bianka ,aki egy kistunder .Remélem a picurko is hasonloan nyugodt baba lessz :D
Elso császár volt ,most ha nemlessz semmi gond szulhetek rendessen .Mind1 ,mindkettotol ugyanugy félek mintha eloszor mennék :D
Én Szlovákiába lakok ,Ujvárba fogok szulni.
Holnap megyek orvoshoz ,remélem mond valami biztatot :)
Sziasztok!
Én csütörtökre vagyok kiírva. Jelenleg nem úgy tűnik, hogy bármi történne velünk a közeljövőben, pedig nyilván fog, vagy így, vagy úgy. :)
Mindenesetre nagyon izgulunk, félek is azért..
Első baba, kislány, Szofi lesz a neve.
Én is azt gondoltam egy hónapja is még, hogy hamarabb fog érkezni, 36. héten is azt saccolták vizsgálatkor, hogy 38. héten lehet, hogy megszületik. Hát nem.. :)
sziasztok lányok! írjatok,ha meg van a babóca! mi csütörtökön a 39. hétbe lépünk,de túl sok jel nem utal arra,hogy ki akarna bújni a lurkó, pedig már megbolondulok a kíváncsiságtól, no meg sajnos egyre kényelmetlenebb is, egész nap szinte csak feszíti magát :S
büszkélkedjetek majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!