Nyugtassatok meg hogy nem lesz baja a babámnak?
4napja tudom hogy terhes vagyok(5hetes) kb 2hete elkezdtem lefesteni az összes ajtó és ablak keretet plusz a radiàtorokat.ami úgye elég erős festék szaggal jàr.utàna csinàltam egy jó nagy nagytakaritàst ami nàlam azzal jàr hogy rengetek domestost hasznàlok.ami ügye elég durva szagú tud lenni.amit én belélegeztem.kesztyűt hasznàltam.
Lehet baja a babàmnak?
Òóó basszus!köszönöm!
Olyan mérhetetlen ideg van bennem ez miatt.talàn most meg nyugszom egy picit!
Ne aggódj, nem lesz baj!
Én 36 hetesen festettem ajtó-ablak keretet, szobát, utána nagytakarítottam, majd költöztünk! :) Semmi baja nem lett a lányunknak, 6 nappal túl is hordtam... :)
Boldog babavárást!
Kedves 2. és 4.!
Jó nagy butaságot írtatok! Én a 4. héten kaptam el vírust és rendellenességgel született a babám, olyannal, ami bizonyíthatóan a 4. héten alakult ki. Hol itt a sejtregenerálódás és a semmi biokémiai kapcsolat??!?
Kedves Kérdezö, ne aggódj, minden bizonnyal semmi baj nem lesz a babáddal! Szurkolok Neked, boldog babavárást!
Köszönöm a vàlaszokat!
Kedvesek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!