Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyugtassatok meg hogy nem...

Nyugtassatok meg hogy nem lesz baja a babámnak?

Figyelt kérdés

4napja tudom hogy terhes vagyok(5hetes) kb 2hete elkezdtem lefesteni az összes ajtó és ablak keretet plusz a radiàtorokat.ami úgye elég erős festék szaggal jàr.utàna csinàltam egy jó nagy nagytakaritàst ami nàlam azzal jàr hogy rengetek domestost hasznàlok.ami ügye elég durva szagú tud lenni.amit én belélegeztem.kesztyűt hasznàltam.

Lehet baja a babàmnak?

2013. márc. 10. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nincs baja a babádnak ettől!
2013. márc. 10. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja a babának. Azt mondják, hogy az első 5-6 hétben még regenerálódnak a sejtek ha valami bajt okoztál volna, sőt ilyenkor még ugye szinte nincs is összeköttetésben az anyával a magzat.
2013. márc. 10. 15:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Òóó basszus!köszönöm!

Olyan mérhetetlen ideg van bennem ez miatt.talàn most meg nyugszom egy picit!

2013. márc. 10. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
így van. az első időkben (6 hét) még nincs biokémiai kapcsolat az anya és a baba között. ne aggódj, nem ártottál ezzel a babának.
2013. márc. 10. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem fog ártani!
2013. márc. 10. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem lesz baj!

Én 36 hetesen festettem ajtó-ablak keretet, szobát, utána nagytakarítottam, majd költöztünk! :) Semmi baja nem lett a lányunknak, 6 nappal túl is hordtam... :)

Boldog babavárást!

2013. márc. 10. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves 2. és 4.!

Jó nagy butaságot írtatok! Én a 4. héten kaptam el vírust és rendellenességgel született a babám, olyannal, ami bizonyíthatóan a 4. héten alakult ki. Hol itt a sejtregenerálódás és a semmi biokémiai kapcsolat??!?

Kedves Kérdezö, ne aggódj, minden bizonnyal semmi baj nem lesz a babáddal! Szurkolok Neked, boldog babavárást!

2013. márc. 11. 02:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat!

Kedvesek vagytok!

2013. márc. 11. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!