Októberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Roary vagyok:
Alacsony lett az AFP, de voltam 4D uh-n, mint kiderült, biometria alapján 3 nappal kisebb a pocaklakó, tehát ez volt a baj, am minden rendben vele ééééééééééééééééés:
kislány, harmadszorra is! :)
Itt Viki :) Mi most csináltunk egy képet, mert eljöttem a munkahelyemről és a lányok kiváncsiak voltak :) De szerintem nem látni lényegében semmit, pedig 15+3 hetes vagyok. Belinkelem azért...
Viki: csini poci :D
Az enyém már jó nagy. bár még nem sokat szedtem fel, ma vagyok 19+2 mensi alapján.
Csütörtökön genetikai uh.
Kellemes napot mindenkinek :)
Roary
Sziasztok, itt Viki:) Képzeljétek mi történt! Tegnap voltam AFP szűrésen. Nem tudtuk igazából a védőnővel, hogy mi lehet a pontos terhességi hetem, ezért nagyjából belőttük. Ha az utolsó menstruációt vesszük figyelembe, akkor tegnap 15+6 volt, de ha a 12 hetes uh-t, akkor meg 16+3. Ezért döntöttünk a tegnap mellett. Úgyhogy elmentem, és csináltak uh-t. A tegnapi eredmény már 16+6 volt, legalábbis a buksija alapján :) Tehát én eldöntöttem, hogy akármi lesz az eredmény, nem fogom figyelembe venni, mert vagy túl korai volt, vagy túl kései :) A lényeg, hogy a babuka jól van, még frankón integetett is :) Láttam az ujjacskáit, a talpát, nagyon kis virgonc volt :) És ha minden igaz, akkor leányka :) Legalábbis a szonográfus megfogalmazása szerint, ahol kéne legyen zacsi, ott ő nem lát zacsit :)
Na puszi Mindenkinek :)
Viki kíváncsi vagyok ezek után az afp értékedre :)! Én biometria alapján mentem és jó lett az érték, ha mensi alapján mentem volna az +1hét lehet, hogy nem lett volna jó az eredmény! Gratulálok a Kislányhoz!!!! Én holnap tudok meg biztosabbat a nemével kapcsolatosan 19 h uh lesz :)!
Roary! "Holnap majdnem találkoztunk" :D!
Puszi Nektek!
Többiek minden rendben??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!