Októberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Szia Andi!
Én este meg reggel is hanyatt fekve mintha éreztem volna némi mocorgást, de eléggé mélyen, hátul. Lehet tényleg az elhelyezkedéssel van "probléma" :) De sztem jól éreztem, azért harmadik baba, tudom, hogy ilyen érzés :)
Jajj, de messze van még mindig az jövő hét csütörtök!! :)
Remélem addigra a vénáim is rendbejönnek, hogy ne legyen probléma a vérvételnél, mert most még mindig ugy nézek ki,mint egy masszív drogos, lila-zöld az egész könyökhajlatom az infúzióktól...
Szép napot ebben a borús időben is :)
Roary
Roary :)!
Szerintem is a babát érzed! Azt hallottam, hogy a 2-3. terhességnél előbb érzi az ember lánya a mocorgást :)! Én koncentrálok, koncentrálok de nem érzem, bár biztos a zsírrétegem is tompítja a baba morzéit :D ! Én ápr. 2-án megyek a 12 hetes UH-ra... Tudom, hogy még az elején vagyunk de engem nagyon furdal a kíváncsiság, hogy milyen nemű a babám!!!!
Ti hogy vagytok ezzel?
Roary te két lány után szeretnél már fiút, vagy inkább még egy kislány után vágyódsz??
A sógornőm a 3. lány után amikor megtudta, hogy megint állapotos, szintén lányra vágyott (meg is kapta!) :).
Őszintén megvallva, a két lány után nekem nagyon fura lenne a fiú, kicsit félek a kuki gondoktól, de több jelből is azt gondolom, és úgy is érzem, hogy fiú lesz :) Tudom, hogy elcsépelt a mondás, de tul.képp mindegy, csak egészséges legyen. Amúgy meg a két lánnyal is ég és föld volt az első időkben, annyira másképpen csináltak mindent!
Mondjuk egy fiúval ki lesz babrálva a kasszánkkal, ui. mindenből vehetek újat, minden rózsaszín :) De üsse kavics, ez legyen a legnagyobb gondunk az életben :)
Ja, és még valami: kuki gondok mellé még az is félő, hogy ördögfióka lesz, a két lányt elnézve sokszor beszélgetünk róla, hogy mi lenne, ha ezzel a mentalitással fiúk lennének??? :D
Roary
Láááááányok!!!!
Voltam ma dokinál és kiderült, hogy elszámoltak :O! Nem 10h + 6 napos, hanem 12 h 0 napos vagyok ma!!!!!!!!! Majd leestem a székről!! Holnap hívom a 12 hetes Uh miatt a Magz. Diag. Közp-ot, hogy vegyenek előbbre! Ja és még valami, azt mondta a doki, hogy úgy nézki töke van a menyasszonynak (dupla sokk ért ma ;) :D )! De éreztem, hogy a második babánk is fiú lesz....
Wowwww! Nagyon örülök neked, bár akkor nem egyidősek vagyunk :( De sebaj, csak rendben legyetek :)
Én ma irattam meg jöv. csüt-re a beutalókat a házidokival a 12 hetes laborhoz. Már tűkön ülök én is, pedig még nem hiszem, hogy meg fogjuk tudni, hogy ityeg-e a fityegő :D
A nagyobb lányomat 19 héten tudtam meg 4D-n, a kisebb faros volt végig, ill. 28. héten méltóztatott megfordulni, csak azért hogy megnézzük őt :)
Remélem sikerrel jársz az időpont kéréssel, ez manapság nem egyszerű dolog...
Szép napot!
Roary vagyok!
Jól vagyok, de tudod :D
A többieknek irom,hogy pocaknövekedés történ (nem is kis mértékben :D), szuperül vagyunk, babó mocorog. Hétfőn megyek Afp-re, és agyban nagyban dolgozom rajta, hogy a doki nézze meg és mondja is meg, hogy Milánunk vagy Liánk lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!