Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamák hogy vagytok?

30 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem már nagyon nehezen megy a felállás és a gyaloglás is

Folyton álmos vagyok

Sokat görcsöl a pocakom is

2013. márc. 7. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Hát még megvagyunk,bár már egyre nehezebben mennek a minden napok. :/ Már nehezen megy a lépcsőzés,a hajolás,sétálni is lassabban bírok :/ Nekem is elkezdett kb 5 napja görcsölni a hasam,úgy mint mikor megjön a menzeszem.Kicsit furcsállom,hogy már jóslóznék?!Nem korai ez még egy kicsit?Én úgy tudtam,hogy jóslófájás csak a 34.-35. héttől normális.Nálam pont fordítva van,én nem vagyok folyton álmos,én inkább pont,hogy kezdek álmatlan lenni.Közeleg az idő,és egyre izgatottabb vagyok.Meg izgulok,hogy sikerül-e másik albit találni,mert amiben most vagyunk az kicsi lesz,és még a baba születése előtt át akarunk költözni,úgyhogy emiatt sem tudok már aludni,mert ideges vagyok,hogy mi lesz.

31+2 hkm

2013. márc. 7. 12:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Én is meglepődtem a görcsökön, szedek magne b 6 ot

nekem a második baba, neked első?

2013. márc. 8. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen nekem első lesz,és egyre jobban félek a szüléstől :/ De hát ha abból indulok ki,hogy senki sem halt még bele,akkor talán nekem is elég jó esélyeim vannak a ,,túlélésre,, :)

Én magnerotot szedek,megnöveltem a napi adagot,hála Istennek azóta elmúltak a görcsök,csak keményedek ami pedig nem fáj.Viszont már fáj a szeméremcsontom meg mindkét combom töve,meg olyan érdekesen ,,fáj,, a hüvelyem,mintha izomláza lenne :/

2013. márc. 9. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!