Hogy vagytok Kismamák? A többi lent.
Figyelt kérdés
Ki várja július végére, augusztus elejére a babáját? Hogy viselitek, tudjátok már mi lesz? Vettetek már valamit, írjatok bármit! :) Boldog babavárást mindenkinek! 18+4hkm2013. márc. 5. 22:05
1/5 anonim válasza:
Én lekopogom nagyon jól viselem a terhességet, alig voltam rosszul. Mi már megvettük a kiságyat (mert jó áron volt), most a szobát tervezzük, de annyira nem akarom elkapkodni, lehet babona miatt.. Amúgy mi kislányt várunk :-) Ti? És a vásárlással hogy álltok?
17 hkm
2/5 anonim válasza:
Szia én most vagyok 19 hetes:)Kisfiunk lesz:)Még nem vettünk semmit:)Ti?
3/5 anonim válasza:
Sziasztok!
Kislány, babakocsija már van, ágyikója megrendelve. Pár ruhát vettem már, csak így apránként. Most már jól vagyok, eddig nagyon nehezen viseltem. És te? Hogy vagy?
22 hkm
4/5 anonim válasza:
Szia! Én pont ma vagyok 18 hetes, aug. 7-re vagyok kiírva. Jól vagyok, azt leszámítva, hogy egy hete kijöttek a nemi szervemen visszerek (sosem voltam visszeres, terhességek alatt sem), ami néha fáj is, így most gyógyszert szedek rá. Jövő héten lesz a genetikai uh, akkor talán kiderül a neme (eddig csak tipp volt). Már mindenünk megvan, mivel 6. baba lesz (és vannak már fiúk és lányok is). Ti már voltatok genetikain? Én is boldog, problémamentes babavárást kívánok mindenkinek!
5/5 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem voltam rosszúl nekem a párom hányt míg be nem töltöttem a 3 hónapot! :) Első baba lesz, de nővéremtől sok mindent kapok de még nem hoztuk el. Semmit nem vettünk még mert nem tudjuk hogy mi lesz. Pénteken megyek ultrahangra, nagyon reméljük hogy kiderül mi lesz! Meg én még nem nagyon érzem mozogni, aggódom kiocsit! :(
2013. márc. 6. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!