13 hetes kismamák hogy vagytok?
Szia én holnap leszek 13 hetes de jól vagyok néha görcsölgetek de nem vészes.Tünetek nincsennek néha émelygés meg mell fájdalom egyre jobban kívánós vagyok.Ha van képed a babádról megosztanád?Én szívesen felteszem :) Te hogy vagy?Boldog Babavárást.
2013. febr. 28. 10:51
Szió én jól vagyok , kicsit még van néha szagérzékenység, néha hányás de már sokkal jobban vagyok mint másfél hete.
13+4hkm
2013. febr. 28. 19:25
3/116 A kérdező kommentje:
Sziasztok, en is mar sokkal jobban vagyok,faradekonysag múló felben,hanyinger is lassacskan teljesen elmulik,akkor lanyok most mar tudjuk csak igazan élvezni a terhessegunket :) Hetfon megyek kivizsgalasra, ketszer mar voltunk privat kivizsgalason,mult heten 80 szazalekra a nemet is megtudtuk, de persze ez meg nem olyan biztos. Ha majd tudok toltok fel kepet. Szivesen latnek kepeket a ti picurkaitokrol. Sok egeszseget kivanok nektek,pusszancs. Ja,szombaton leszunk 14 hetesek :)))))
Szió Én csütörtökön megyek vissza a dokimhoz vizsgálatra.
12 hetes uh nekem is megmondták a nemét de a doki csak annyit mondott hogy 50% mert nem meri azt mondani hogy 100% utána nehogy meglepődjünk nekünk kisfiút mondtak. Neked kedves kérdező?:)
Nekem 12 hetes uh képem van . Pociról is van képem már növöget, nekünk 2 babó lesz. Neked?
2013. márc. 1. 13:33
5/116 A kérdező kommentje:
Hu, grtaulalok ketto kicsi babad lesz :) Nalunk is volt rola szo,csaladban tobb is van, de csak egy lesz, nekunk is kisfiut mondtak. Pocim mar akkora, hogy a sajat nadragjaim nem jok ram, elkezdtem a kismama nacikat hordani, bar aki nem tudja, az nem is veszi eszre rajtam, csak mintha meghiztam volna :) Elso babak lesznek?
Szió nem 2 baba van a pocimba csak 1 :) 2dik babónk lesz már van egy kislányom most lesz 6 éves áprilisban :). Igen nekem is már nő a pockom sőt már kivagyok kerekedve. :)
2013. márc. 2. 17:37
7/116 A kérdező kommentje:
Jaj bocsika, felre olvastam. akkor lesz a segitseged a kislanyodtol.Biztosan nagy lelkesedessel varja a kis tesot. Hordasz mar kismama nadragot? En elkezdtem, de igazabol olyan korainak erzem,csak hat masba mar nem ferek bele :) Ma voltunk kinezni a dolgokat a kicsinek,kisagy baba kocsi, oltozteto asztal..stb. Jaj de vettem volna mar valamit :)neveitek vannak mar?
semmi gond én írtam elöszőr rosszl :)
Én már hordok 1 hete terhes nacit ,felsőket mert én már gömgölyödök rendesen , gondolom mivel nekem a 2 dik babóm ezért is , 12 hét felétől már éreztem is őt mocorgás félét , mondta a védőnő , 2 dik babónál előfordul.
Baba holmikat mi még nem nézgetjük szerintem még korai , nézegetem persze neten , de venni majd csak június elején szeretném majd. Vannak neveink Nekem egyenlőre Bence ami nagyon tetszik név :).
2013. márc. 2. 20:38
2013. márc. 2. 20:39
10/116 A kérdező kommentje:
Igen,igen meg en sem szeretnek semmit venni, csak felmerni merre a legjobbak az arak, es a minoseg. Mondtam 5.dik honap vegeig semmi baba dolgot nem akarok itthonra. Gondolom a kicsi lany utan sok mindenetek meg maradt! nekunk mindent meg kell vennunk, de nem banom. Baratok is kerdezgetik, mikor vihetunk nektek valamit? :) Eljon annak is az ideje. Adam nev mellett dontottunk, ugyanis dec 24.en derult ki veletlenul, h jon a baba :) Ha lany lenne akkor Abigel lesz
Kapcsolódó kérdések: