13 hetes kismamák hogy vagytok?
Én 30 héten voltam a kötelező uh -n , legközelebb 36 héten kell mennem az utolsóra ami kötelező.
30 hetes uh-n pedig 1752 g becsülték :).
Szió!
Mi köszönjük nagyon jól , Bencús baba nagyon aktív egyfolytában kinyomja magát :). Most voltam terhesgondozáson megkaptam az ucsó beutalókat az ucsó vérvételre ami 26 héten esedékes és megkaptam a uh- ra is ami majd agusztus 18 fele lesz 38 héten. Megkaptam Agusztus 6 tól egészen agusztus 30 ig az nst.
Alvás nehezn megy már sajnos oldalt már egyáltalán nem tudok aludni majd pár percet feküdni mert rúg a kicsi fiam .
Te hogy vagy Kabymaci ?
Gratulálok kedves kérdező :) Valahogy éreztem azért vagy ilyen csöndes mert neked már előbújt a kisbabád :) Szívből gratulálok :) Nemsokára ő is otthon lesz veletek :)
Mi jól vagyunk jövőhéten kezdjük az nst-t.Reggelente úgy kelek mint akit összerugdostak :D De érte megéri <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!