13 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 23:44
101/116 anonim válasza:
102/116 A kérdező kommentje:
szoritok, hogy mihamarabb :)
2013. aug. 18. 11:21
105/116 anonim válasza:
Sokat kerekedtál kabymaci :).
Várod már a nagy napot ?
Te mikora vagy is ki írva pontosan ?
Hű én már nagyon várom hogy kis Bence baba megszülesen , derekam megint elkezdet tegnap fájni , és már a lépcsőzés is nehezen megy fel az emeletre , alvás is nehezen megy a sok háton alvástól , nagyon ritkán sikerül oldalt aludnom , mint ma is az ilyen napoknak nagyon örülni szoktam mert nem fáj úgy a hátam reggelente. A pici sokat mozog nagyon kinyomja már magát , érezni szoktam a kis könyökét lábacskáját :).
106/116 kabymaci válasza:
Hivatalosan már csak 3 napom lenne de mivel nem 28 napisak voltak a ciklusaim hanem 35 a doki átrakott szeptember 6 ra de uh szerint meg augusztus 29 szoval 3 dátumom is van :) már mi is várjuk a kis hurka gyurkát. Aludni jól tudok csak vizesedik a lábam elég szépen.. Kitartást nektek még nemsokára ki is babázhatunk :)
107/116 anonim válasza:
109/116 anonim válasza:
110/116 anonim válasza:
Kabymaci te nem raksz ki képet?
Csak nem megszültél ?
Írj majd ha otthon leszel kiváncsi vagyok .
Nekem még egyenlőre semmi 31 re voltam ki írva de még nem akar Bence baba jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!