Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyósom duzzog, mert nem...

Anyósom duzzog, mert nem szeretnénk előre tudni a babánk nemét, de Ő belehal a kíváncsiságba. Még messze a szülés. Hogy beszéljem ezt meg vele, h meg is értse?

Figyelt kérdés

Nekünk annyira mindegy, hogy kisfiún vagy kislányunk lesz, mert ugyan annyira örülnénk, bármelyik lesz is. Így a férjem felvetette, hogy mi lenne, ha meglepi lenne a babánk neme, és csak szüléskor derülne ki. :) Nekem tetszett az ötlet.

25 hetes kismama vagyok, szóval még odébb van a szülés, de anyósom nap mint nap "zaklat", hogy legalább akkor hagy jöjjön el velem az UH-ra és majd neki belesúgja a fülébe a doki a baba nemét, mert ő nem bírja már ki, annyira fúrja az oldalát a kíváncsiság. De én ezt nem akarom! Akkor veszítene az egész dolog a varázsából. Meg anyósom könnyen elszólja magát, így lehet véletlen elmondaná nekünk..

Szerintetek? Vagy meg kéne engednem, hogy eljöjjön velem?

2013. márc. 7. 08:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo,meg szuletett mar a kicsi?Elarulod hogy mi lett?:)
2013. jún. 12. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!