Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek meddig húzom még?...

Szerintetek meddig húzom még? Ez már lehet a közeledő szülés jele? 39. -ik hétben járunk.

Figyelt kérdés
Menzi szerűen görcsölök hajnalba erős fájdalomra keményedésre ébredtem háromszor is de aztán abbamaradt. Napok óta fáj a derekam a csontjaim odalennt belenyilal szurkál sokszor felállni is nehéz. Két napja úgy érzem mintha megakarna jönni. Hányingerem van és csak feküdnék.
2013. márc. 4. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
..hát barátnőmnél előtte egy héttel volt hasonló panasz, de tesómnál, meg 1-2 nappal előtte.. szóval ettől okosabb nem lettél, de ne aggódj, már tuti célegyenesben vagy! Nekem előtte 5-6 nappal a hasam alja szurkált! Kitartás! :)
2013. márc. 4. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:

2 hete érzem ezeket... és még mindig semmi. m voltam a kórházban a keményedések miatt (már fájdalmasak) ctg-negatív...

remélem, neked nem kell ennyit "szenvedni" és hamar meg lesz a babócád :)

könnyű szülést :)

41 hkm

2013. márc. 4. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a szülés közeledtét jelzi, de lehet, hogy pár óra, vagy az is, hogy még 2 hét van hátra... Kitartás!
2013. márc. 5. 09:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Még egyben vagyunk.:)De reggelre a nyákdugom elment már.Talán lesz valami.
2013. márc. 6. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!