Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van hányingerem?

Miért van hányingerem?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, 2szer hánytam 2 napja savat utána semmi bajom nem volt most émelygéssel kis hányingerrel küzdök. Mi a gond? Az elején is volt kicsit ilyen de nem vészes?21 hetesen ez normális?
2013. márc. 6. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Irány az orvos. Azért képzik őket 10 évig egyetemen, hogy ne a GYK átlag 13 éves korú közönsége diagnosztizáljon!!
2013. márc. 6. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Én szinte az egész terhességemet végighánytam. Egy időre elmúlt, aztán megint visszajött. És így ment a végégig.

És nem volt különösebb oka, tehát nem valamilyen betegségtől volt, hanem az én terhességem ilyen volt.

2013. márc. 6. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyomorsavad lett sok, próbáld ki a renniet! [link]
2013. márc. 6. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok függ attól is, hogy mit ettél. Minden terhesség más. Hallottam olyanról is, aki az egész terhességet napi szinten végig hányta. Ha nem leszel jobban, hívd fel az orvost, vagy a védőnőt. Ha émelyegsz is, a kellő folyadékot ne felejtsd el pótolni. Jobbulást :)
2013. márc. 6. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
20%

Köszönöm a lepontozást a sok parasztnak. Jót akartam szegény kérdezőnek, ugyanis 21 hetesen már nem "csak" az ő életéről van szó, ha bármi komolyabb baj van.

De nem baj, pontozzatok le, az átlag 55-ös IQ-ból ennél többet nem is lehet elvárni.

Kérdező, én továbbra is azt javaslom, hogy menj orvoshoz. Ha feleslegesen is akkor is elmentél, max sétálsz egyet. De ha bármi baj van...

2013. márc. 6. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt normális dolog a hányás. Én is úgy jártam, hogy a 14. hétre elmúltak a rosszulléteim, erre 17 hetesen még egyszer hánytam...
2013. márc. 6. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem árt ha orvos lát mert a hányás normális és az émelygés is de nyilván érzed, hogy valami nem olyan mint eddig volt ezért kérdezed. Akár a védőnőt is felhívhatod és ő biztosabbat mond vagy a dokihoz irányít.
2013. márc. 7. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!