Miért van hányingerem?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, 2szer hánytam 2 napja savat utána semmi bajom nem volt most émelygéssel kis hányingerrel küzdök. Mi a gond? Az elején is volt kicsit ilyen de nem vészes?21 hetesen ez normális?2013. márc. 6. 20:18
1/7 anonim válasza:
Irány az orvos. Azért képzik őket 10 évig egyetemen, hogy ne a GYK átlag 13 éves korú közönsége diagnosztizáljon!!
2/7 anonim válasza:
Én szinte az egész terhességemet végighánytam. Egy időre elmúlt, aztán megint visszajött. És így ment a végégig.
És nem volt különösebb oka, tehát nem valamilyen betegségtől volt, hanem az én terhességem ilyen volt.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a gyomorsavad lett sok, próbáld ki a renniet! [link]
4/7 anonim válasza:
Sok függ attól is, hogy mit ettél. Minden terhesség más. Hallottam olyanról is, aki az egész terhességet napi szinten végig hányta. Ha nem leszel jobban, hívd fel az orvost, vagy a védőnőt. Ha émelyegsz is, a kellő folyadékot ne felejtsd el pótolni. Jobbulást :)
5/7 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást a sok parasztnak. Jót akartam szegény kérdezőnek, ugyanis 21 hetesen már nem "csak" az ő életéről van szó, ha bármi komolyabb baj van.
De nem baj, pontozzatok le, az átlag 55-ös IQ-ból ennél többet nem is lehet elvárni.
Kérdező, én továbbra is azt javaslom, hogy menj orvoshoz. Ha feleslegesen is akkor is elmentél, max sétálsz egyet. De ha bármi baj van...
6/7 anonim válasza:
Terhesség alatt normális dolog a hányás. Én is úgy jártam, hogy a 14. hétre elmúltak a rosszulléteim, erre 17 hetesen még egyszer hánytam...
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem árt ha orvos lát mert a hányás normális és az émelygés is de nyilván érzed, hogy valami nem olyan mint eddig volt ezért kérdezed. Akár a védőnőt is felhívhatod és ő biztosabbat mond vagy a dokihoz irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!