Mit tegyek? (Nem tudom tartani a diétát, mert egész nap hányingerem van. )
Figyelt kérdés
8 hetes vagyok és most kezdődött a rosszullét, nem kívánok semmit, pedig diétáznom kellene IR miatt. Gyógyszert is szedek reggel és este, de a tegnap estit pl. be se tudtam venni.2013. febr. 10. 12:50
1/4 anonim válasza:
A dokiddal kellene ezt megbeszélned!
2/4 frászkarikaborsó válasza:
valahogy erőszakold le a kaját mert muszáj lenne a vetélés kockázata miatt tartanod a diétát. rágcsálj kekszet vagy változtass picit olyan irányba hogy ne undorodj az ételtől, de egyél!
3/4 anonim válasza:
Én csak natúr gyümülcspépeket tudtam enni, az elején, de legalább ettem. ÉS tök jól lehet számolni is. Vagy próbáld ki a párolt, összenyomott zöldséget.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2013. febr. 10. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!