7-8 hetes tergesen a palástfü teából mennyit lehet inni 1 nap? Ja és mikor? Reggel éhgyomorra nem megy mert hányingerem van tölle!
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 12:29
1/3 anonim válasza:
Reggel éhgyomorra jó inni, úgy jobban felszívódik. Napi 1 bögre, de van aki kettőt iszik, de 2nél többet nem szabad mert károsítja a májat.
De mért szeretnéd most elkezdeni inni?úgy tudom peteéréstől optimális folyamatosan a 12. hétig.
2/3 anonim válasza:
Terhesen már minek a palástfű? Én nem innám, felesleges. Ha gond van a progeszteronoddal inkább utrogestant kérj.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én ittam a terhességem elején(ciklus 2. felétől kezdve, meg az előtte lévő pár hónapban is - ciklus 2. felében) a terhességem első 10 hétben. Napi 1 bögre (1 púpos teáskanál növény, leforrázva, 10 percig állni hagyva, és leszűrve)és este ittam mindig. Szerintem hasznos, és ennyivel nem ártasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!