Egész nap hányingerem van, 5 hetes vagyok. Ma reggel már öklendeztem is, mit lehet rá inni vagy tenni?
Este készíts az ágyad mellé egy kis harapnivalót,pl:keksz,alma...és másnap reggel mielőtt kilépsz az ágyból,harapj egy pár falatot!Én is így tettem,és egyszer sem hánytam!
Boldog babavárást!
szia!
én a 6. héttől a 9. hétig 24 órás hányingerrel,sőt még hányással is küszködtem! nekem is ajánlották a háztartási kekszes dolgot,de nekem semmit nem segített! persze te próbáld ki hátha bejön! de nekem meg kellett várni,még egyik napról a másikra elmúlt! boldog babavárást!!!
jól írták nagyon előttem. még annyi, hogy sose legyen teljesen üres, vagy nagyon tele a hasad.
próbáld ki a danone activiát, hátha segít
bevallom, nekem semmi sem segített nagyon, a fentiek egy kicsit tűrhetőbbé tették, de el nem múlasztották.
a jéghideg víz segít nekem...
meg a babapiskóta :-)
Még mielőtt kikelsz az ágyból, egy kis kekszet egyél.
B6 vitamin is ajánlott. De túl sokat nem tudsz tenni ellene. Többnyire a 12. héten elmúlik.
Szia
En a 14.hetig napi ketszer hanytam, es egesz napos hanyingerrel kuzdottem. Sot sokszor ejszaka is arra ebredtem, hogy a gyomrom teljesen kesz van. Nekem a gyomber teat, a gyomber szorpot, a kekszet, koffein mentes teat, a felkeles elott egy pohar hideg tejet ajanlottak. Valamint hogy ketorankent probaljak valami kis tapanyagot juttatni a szervezetembe. (nem jott be egyik sem...de vegigprobaltam)Probald ki hatha segit
Kellemes babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!