Elhalhatott? Vagy lesz még valami?
Köszi, hogy írtatok. Én tudom, hogy febr. 6-án volt ovum és akkor történt a fogantatás, mert febr. 5-én volt pozitív a teszt és csak febr. 6-án voltunk együtt. Előtte-utána egy hétig nem.
Várom a további tapasztalatokat/véleményeket! Köszi!
Jaj te szegény tudom min mész át, én is megtapasztaltam ezt az első terhességemnél, ugyanígy tudtam mikor fogant mentem Uh-ra mert annyira izgatott voltam, nem tudtam többet várni. 2 orvosnál is voltam 3 nap alatt, egyik semmit se látott, szerinte nincs terhesség a tesztek tévedhetnek is(!!!) a másik szerint pedig már látnia kéne embriót vagy szívműködést vagy vmit ő pedig csak ellapult petezsákot lát, ez volt csüt. menjek vissza hétfőn, ránézünk még egyszer és utána kaparás...Vidám kilátások nem?? Én eközben biztos voltam benne hogy terhes vagyok. Vártam pontosan egy hetetn és köv. csütörtökön elmentem magánba és ott volt egy teljesen megfelelő méretű pici 7 hetes körüli embrió, szívműködés, minden:) Ma már 4 éves.
Így most másodjára DIREKT nem megyek hamarabb .
Nekem is febr. 6 a fogamzás, (biztos vagyok benne) és bár már 15-16.óta pozitiv tesztem van, de nem megyek még orvoshoz majd csak jövőhét végén, mivel ezen még egyszer nem szeretnék átmenni hogy feleslegesen riogatnak.
Nekem se látnának semmit most még.
Egyébként is nagyon hátrahajló a méhem és nehéz úgy behozni hogy jól látszódjon minden.
Így én türelemre intenélek, és várakozásra.
Nekem a doki még a 7(!)hetesen is csak petezsákot látott és ma már van egy 15 hós kisfiam.
Én halálra aggódtam magam a következő uh-ig :-(
Biztos van ott Neked is valaki,ne aggódj!
Csak pozitívan és majd írj,hogy mi újság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!