Anyák! Én kb két hete érzem a terhesség tüneteit. De ma székrekedésem van. Normális ez két hét után? Lehet nagy lesz a baba?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 21:47
1/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem értem hogyan függ össze a székrekedés és a baba mérete.
A székrekedés okait az étkezésben kell keresni leginkább.
Mennyi idős terhes vagy?
4/8 anonim válasza:
Nem ettél sok banánt esetleg? Nekem az napokra 'betesz'. Egyébként a hormonok miatt a belek ellazult simaizomzata okozza a terhesség elején a székrekedést, teljesen fiziológiás dolog, nem kell rá gyógyszer sem. Fogyassz olyan ételeket, italokat, amelyek tapasztalatod szerint nálad használhatnak ez ellen, gondolok ezen belül a sok rostra, sok folyadékra. Ez a terhesség előrehaladtával általában elmúlik, de ez természetesen egyénfüggő; később még felbukkanhat, de alapvetően a helyes étkezéssel kordában tartható a dolog. Én sem értem, honnan vetted, de: az, hogy mekkora babád fog születni, elsősorban a te és a párod méreteitől függ, ha egészségesen hordod ki a terhességet.
5/8 anonim válasza:
:-D hogy függ össze a baba mérete azzal hogy nem tudsz székelni? :-D
a székrekedés is terhességi tünet egyébként.a baba mérete pedig már a fogantatáskor eldőlt,ugyanis ez genetika.persze ha nagyon sok Ch-ot eszel akkor felhizlalhatod,de ahhoz nagyon sokat kell enni.
6/8 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de ez így tényleg mulatságos kérdés.:-))) Két hete a tüneteket érzed, vagy terhes is vagy? Igyál sok folyadékot, egyél sok gyümölcsöt, az rendbehozza az emésztésedet.
7/8 anonim válasza:
Lehet, arra gondolt a kérdező, hogy talán a nagy baba elzárta a bélcsatornáját :)))
8/8 anonim válasza:
A székrekedés normális terhesség alatt, de nincs köze a baba nagyságához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!