Egy hetesen terhességnél jelentős alkoholfogyasztás okozhat problémát?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm karácsony környékén esett teherbe, viszont szilveszterkor nagyon leitta magát, összevissza hányt meg minden, rendesen kiütötte magát. Lehet baja ettől a babának?2013. márc. 6. 06:09
1/8 anonim válasza:
Nem! De mostmár vigyázzon magukra!
2/8 anonim válasza:
az 5.-6. hétig nincs probléma. nekem legalábbis a dokim azt mondta. amint pozitiv lett a teszt leraktam a cigit és akkor mondta hogy kb az 5.-6. héttöl van olyan összeköttetésben a baba mama hogy a baba megkapja amit az anya bevisz
3/8 anonim válasza:
nem, nekem is aztmondta a dokim h 4.hetig nincs problema. amugy enis ugyanigy jartam...szilveszterkor jol be sikerult rugnom ,januarba meg kiderult h terhes vagyok...szoval megvoltam ilyedve rendessen .de azota van egy 1es fel eves lanyom ,aki egeszseges :)
4/8 anonim válasza:
egy hetes terhesség nincs is. peteérés a 14. napon, tehát a 2. héten van ,addig valójában nem is terhes egy nő, csak mivel nem tudja mindenki a peteérés pontos napját, ezért a számolást a, legbiztosabb naptól, az utolsó kendő utolsó napjától kezdik.
szóval egyátalán nem kell aggódni!
5/8 anonim válasza:
Nem lesz baja a babának. De remélem azóta nem csinált ilyet.
6/8 anonim válasza:
Kora terhességgel a mindent vagy semmit elve érvényesül, tehat ha baja lenne a babanak elvetélt volna mar regen
8/8 anonim válasza:
Nem.
Mielőtt kiderült, hogy babát várok, lezavartuk a szülinapomat, egy középiskolás ballagást, a húsvétot (ugye nem kell mondanom, hogy nem csak vizet ittam?). A nődoki, a védőnő és a családsegítő álláspontja is az volt, hogy ilyen korai szakaszban még nem árthatott.
Jó, én nem hánytam, meg ilyesmi, de összmennyiséget nézve tuti több volt.
Most 15 hós a kislányom és semmi baja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!