Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 37 hetesen még el...

Szerintetek 37 hetesen még el lehet menni egy esküvőre? Van, aki ennyi idősen ment? Vagy már nagyon megterhelő lehet?

Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:

simán :) persze ha nincs iszonyat messze .....

én szilveszterezni voltam 38 hetesen, hajnalig...igaz nagyon elfáradtam de miért is ne ? utána úgy sem megy az ember egy ideig :DDD

2013. márc. 5. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Simàn elmennék!

Jó kis vacsora Hmmm:)

Nem kell reggelig maradni, asztalon tàncolni!

2013. márc. 5. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Simán mennék! Még egy utolsó nagy társasági esemény a baba fogadása előtt csak jót tesz. Nem kell reggelig táncolni, ha elfáradsz ücsörögj csak, nem fognak érte megszólni, ha a lábad felpolcolod meg ilyenek :-) A helyedben biztos ki nem hagynám.
2013. márc. 5. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha kedved van és jól érzed magad, miért ne? Hajnalig úgysem táncolsz, de vacsorázni, beszélgetni simán lehet.
2013. márc. 5. 18:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 35 hetesen Ausztriában voltam kirándulni.Pihengess közben,vegyél fel kényelmes ruhát és érezd jól magad.
2013. márc. 5. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor mennék, ha nem kell messzire utazni az otthontól, orvostól, és ha tényleg semmi panaszom nincs.
2013. márc. 5. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:

én 33-36 hetesen 3 lakodalomba vagyok hivatalos :)

37 hetesen pedig egy esküvőre.

ha jól érzem magam, én ki nem hagyom :)

2013. márc. 5. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:

én 35 hetesen nászútra mentem :)

menj el nyugodtan, kell a kikapcsolódás, társaság és egy kis tánc, ha birod.

2013. márc. 5. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elmehetsz, ha jól érzed magad!
2013. márc. 5. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam ennyi idősen esküvőn, ráadásul 400 km-re tőlünk (de Magyarországon, külföldre azért nem mertem volna menni). Utolsó
2013. márc. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!