Lehet enni házi füstölt kolbászt? Az ugye már nem nyers hús?
Én nem mertem :(
Megkérdeztem a dokit akinél kezdtem, és látszólag váratlanul érte a kérdés, elgondolkodott, mondtam neki, hogy nyers húsból van, ezért kérdem, és erre azt mondta, hogy inkább akkor ne. De hozzáteszem, hogy egyáltalán nem volt meggyőző, és ha nem lehetne, akkor valószínű élből tudná. Másrészt itt a neten egy orvos válaszol fórumban azt írta egy doki erre a kérdésre, hogy a a toxoplazma fertőzés elsődlegesen nem a kolbásztól lehet kapni, úgyhogy egyen bátran, nyilván mértékkel...
De én a sok ellentétes infó miatt nem mertem enni, pedig józan ésszel úgy gondolom lehet, meg ismerek is egy csomó kismamát, aki tömte magába a kolbászt, meg szalonnát hetekig, mert annyira kívánta, és nem lett bajuk :)
én a hétvégén annyira megkívántam a füstölt házi sonkánkat és a kolbászunkat, hogy én bizony ettem egy kis kolbászt.
13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!