Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mit mondott az orvos,...

Kinek mit mondott az orvos, mikor 5 hetes babás volt?

Figyelt kérdés

Kicsit meg vagyok ijedve, mert tegnap a doki semmi jóval nem biztatott, pedig a megnyugvás miatt mentem oda, miután kb 5 halvány pozitív tesztet sikerült csinálnom feb. 28. óta.

Nem tudta a terhesség méhenbelüliségét megerősíteni, így méhen kívüli terhesség tüneteiről és miegymás rémísztő dologról beszélt. Holnap töltöm be az 5. hetet menzesz óta.

2013. márc. 5. 07:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem jan. 9.én volt az utolsó menzeszem február 18.án vettem egy tesztet mert gyanús volt hogy többet eszek, többet iszok, rengeteget pisilek és hányingerem is van. lett egy nagyon erős poz. tesztem, még aznap elszaladtam az orvosomhoz, 20 mm-es petezsák, szívhang, nem tudtam hogy sírva fakadjak e vagy ne, de most már nem bánom, nagyon várom, első babám.

jövőhéten megyek 9. heti uhra akkor mondják meg a 12. heti időpontját. az orvos csak annyit mondott hogy ne stresszeljek és ne hajtsam magam túl fizikailag.

bár sokat olvastam hogy ennyi hetesen kisebb a petezsák, meglepődtem hogy nekem nagyobb, lehet hárman vagyunk? vagy ezt ilyenkor még az orvos se látja?

2013. márc. 5. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Én műtét előtt álltam meddőség miatt, amikoris teherbe estem és 5 hetesen megnézte hogy jó helyen van-e, mert szűkek a petevezetőim és elakadhatott útközben a kicsikém. Emiatt szoros kontrollt javasolt, bár 5 hetesen nem tudta megállapítani a méhen belüliséget és visszahívott 1 hét múlva. Azt mondta ha vérzek, azonnal orvos, de ha görcsölök, akkor is. Aztán 6+4-en már pulzáló szívcső volt és szerencsére méhen belül tapadt meg. Nagyon rossz volt az az egy hét, sajnos ezt végig kell csinálni idegileg, és hát ebben az időszakban lehetnek görcsök, szurkálások, azon gondolkodtam hogyan tudom megkülönböztetni a méhen kívüli tünetektől. Úgy 7 hetes koromig görcsölgettem egyébként. Az orvosnak kötelessége elmondani ilyen esetben hogy mi történhet, pláne hogy magadat kell figyelned, ő nincs ott.
2013. márc. 5. 19:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen nehéz kivárni, de ma eldöntöttem nem idegeskedek, hiszen úgysem tudok mit tenni. Nekem is azt mondta, hogy ha késszúrás szerű fájdalmat érzek rögtön irány a kórház.Egyébként 10 nap múlva menjek.

Tegnap fájdogált a hasam, de szerencsére ma nem.

Mindenkinek jó babavásárt! :)

2013. márc. 5. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!