23 hetes km vagyok 72kg-val kezdtem és most vagyok 82kg. Védönö, orvos még nem mondott semmit de lassan fog. Mit ehetnék?
Nem kell gyumolcsnap.
Szimplan ne egyel kenyeret, vagy csak reggelire, de akkor sem kell sokat, figyelj a fozesnel arra, hogy menyi olajat, zsirt hasznalsz, keruld a sutiket, edessegeket, tesztaeteleket.
Egyel sok hust, zoldseget, gyumolcsbol pedig foleg almat, vagy citrusfeleket.
Igyal sokat.
Nem kell fogyozni, de tenyleg eleg temposan nott a sulyod, erre nincs szuksege a szervezetednek.
Szia.
Én is 23+6 hetesen voltam védőnőnél utoljára,akkor megmért,és én is kereken 10 kilót szedtem fel. Csak én már 88,5 kilónál tartok,mert én 78,5 kilóval kezdtem.
De azóta már eltelt 2 hét,és biztos,hogy megint híztam.
Szóval nekem a védőnő már szólt érte,hogy ha hízok még,akkor kórházba fektet.De diétáznom kell,nem ehetek tésztát,kenyeret,sütit,édességet meg végül is semmit sem ami jól esne.Csak puffasztott riszt ehetek,meg sovány húsokat,meg sovány tejtermékeket,ha nagyon édesség ehetném van akkor müzli szeletet ehetek,zöldséget meg gyümölcsöt szabad még.
Néztem videót a youtube-on a terhesség alatti hízásról,és ott egy orvos ajánlja a gyümölcsnapot egy héten egyszer,mert az vissza szorítja a hízást és jó vízhajtó hatású.Úgyhogy biztos nem lesz tőle baja a babának.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!