Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mit mondott az orvos,...

Kinek mit mondott az orvos, mikor 5 hetes babás volt?

Figyelt kérdés

Kicsit meg vagyok ijedve, mert tegnap a doki semmi jóval nem biztatott, pedig a megnyugvás miatt mentem oda, miután kb 5 halvány pozitív tesztet sikerült csinálnom feb. 28. óta.

Nem tudta a terhesség méhenbelüliségét megerősíteni, így méhen kívüli terhesség tüneteiről és miegymás rémísztő dologról beszélt. Holnap töltöm be az 5. hetet menzesz óta.

2013. márc. 5. 07:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A 6. héten szokott látszani a szív pulzálása.5. héten még csak petezsák...És valóban bármi lehet...Nekem személy szerint minden terhességemnél az 5. héten lett + a teszt.Nagyon korai még ahhoz, hogy , azt mondja bármelyik orvos is, hogy minden rendben.Türelem..:)
2013. márc. 5. 07:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, nekem ilyenkor még petezsákot sem látott. Nekem is azt írta, hogy méhen kívüli terhesség nem kizárható. És a pozitív tesztekre való tekintettel 2 hét múlva menjek vissza!
2013. márc. 5. 07:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, igaz... Én is egyből mentem volna dokihoz, de szólt, h felesleges, inkább számoljak a kimaradt menstruáció utsó napjára még kb 2 hetet.. az a biztos. Utána találkozunk :)
2013. márc. 5. 08:35
 4/13 anonim ***** válasza:

6 hetesen mentem el eloszor. Megvizsgált kézzel és azt mondta, hogy nem nagyon érzi a terhességet. Vissza rendelt 4 hét mulva. Na hogy én mit éltem át abban az 1 hónapban, nem kívánom senkinek.

Most óvatosabb vagyok. 6+5 hetes vagyok. Nem megyek orvoshoz, majd csak amikor betoltom a 8. hetet. Akkor már tuti van szívhang és lehet látni a kicsit.

Ne keseredj el. Nagyon korán mentél orvoshoz.

2013. márc. 5. 08:37
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
Szia, én 5 hetesen mentem dokihoz, akkor már volt 4 halvány pozitív tesztem, és láttam egy petezsákot, ennyi, de rögtön meg tudta mondani hogy nem méhen kívüli a terhesség! Lehet hogy el kéne menned egy másik orvoshoz...
2013. márc. 5. 08:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányommal 4+4 hetesen mentem először dokihoz, már 4mm-es ellapuló petezsákot látott, de hetente kellett visszamennem, mint utób kiderült, embriót nem látott és volt rajta egy bazi nagy vérömleny, ami aztán szépen felszívódott..mondjuk szerencsém volt, mert nem szaratott be a doki, csak mondta, hogy azért ne kezdjek el még vásárolgatni...most a másodikat várom, de nem kívánok hetente orvoshoz járni, dolgozom is, plusz még kicsi a nagy :D így csak telefonon beszéltem a dokimmal, március 21-én megyek hozzá először, addigra már a 7. hetet betöltöm...türeleeem! Bár első babónál még nagyon nehéz...

2013. márc. 5. 09:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még korai menni, előfordul, hogy semmi nem látszik. Én 6+5 hetesen mentem először, és még így is csak üres petezsák volt, vissza kellett mennem bő 2 hét múlva. Akkor már minden ok volt.
2013. márc. 5. 13:24
 8/13 anonim válasza:

Szia!

Szerintem se aggódj!Majdnem ugyanabban a cipőben járok mint te!Feb. 28án teszteltem pozit először azóta már van vagy 10db erős pozi tesztem!Tegnap voltam dokinál, csinált egy sima vizsgálatot és nem mondott igazából semmit!Elküldött uh-ra ahova 20án megyek akkor leszek kb. 7 hetes, de se megerősítést nem kaptam, sem cáfolást a terhességet illetően!Nyugodj meg, ha idegeskedsz azzal csak ártasz a babának!Jó babavárást mindenkinek! :)

2013. márc. 5. 14:30
 9/13 anonim válasza:

Ja és tegnap még elakartam menni egy magándokihoz, de aztán lebeszéltem magam!Mire eljutok az uh-ra addigra legalább lesz szívhang! :)

Első baba úgyhogy nem könnyű várakozni, de biztosan megéri!

2013. márc. 5. 14:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem két nap késés után erős + volt a tesztem,ez volt nov.24. Rá három napra mentem uh-ra akkor volt 8*5mm a petezsák(5h volt),négy hét múlva 15mm volt és látta szikhólyagot meg az embriócsomót itt volt 5+2h. Ma már 19+2h a kis manóm.Kitartás,nehéz kivárni de megéri hidd el.
2013. márc. 5. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!