Akiknek hosszú ciklussal fogant a babátok, nektek a nőgyógyászok el szokták fogadni, ha hőgörbe alapján tudtátok a peteérés napját, ami mondjuk nem a 14. napon, hanem sokkal később volt?
Nekem a ciklusom 32. napján volt a peteérésem, (ami biztos, mert a hőmérsékletem, a nyákom, az ovuteszt és az ovufájdalom is erre utalt), így a babám sokkal kisebb, mint amit az első mensesből számolnak. Ezt mennyire hiszik el az orvosok, hogy tényleg később volt a peteérés? Hallottam néhány esetet, hogy nem vették figyelembe, és nem hittek a kismamának, pedig végül neki volt igaza. Nektek mik a tapasztalataitok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hasonlóképpen vagyok én is, mint te kedves kérdező. Ahhoz az orvoshoz járok már több éve, tudja, hogy milyenek a ciklusaim, ezért nem is abból számolt, hanem uh alapján próbált korrigálni. Az első genetikai vizsgálatnál ott +/- 1-2 nappal meg tudják állítólag mondani, hogy pontosan hol járunk és aszerint korrigálják. Legalábbis nálam így volt.
Menstruáció szerint már betöltöttem volna a 29. hetet is pár napja, de az uh alapján csak most pénteken töltöm a 28at.
Nyugodtan megmutathatod a görbéd, az alapján el fogja hinni, ha nem hülye:D
Egyébként anyám is úgy oldotta meg, hogy tudta mikor volt az ovuja, és abból levont 14 napot. Azt mondta be utolsó menzesznek:DD
Persze akkor még nem volt UH, ami alapján lehetett korrigálni. Előtte meg x hónapig vérzése se volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!