Szerintetek mikor volt a peteérésem a hőgörbém alapján?
Csak azért lennék kíváncsi rá, hogy pontosabban meg tudjam határozni, hogy mennyi idős lehet a terhességem, tudom, hogy az utolsó menstruáció első napjától számolják, de nekem 30-31 napos a ciklusom és nem közép időre esett a peteérés. Köszönöm a válaszokat! Én úgy hiszem, hogy nem akkor volt ovum mikor a cilus.hu behúzta, hanem 12.-én 3 nappal később.
Egyértelműen a 20. ciklus napon!
Gratulálok a babához!:)
Ha 30-31 napos a ciklusod, akkor is az utolsó menstruációtól számolják. :) (Nekem is ennyi volt, azt mondták, hogy semmit nem jelent - aztán csak azért jelentett, mert az ötödik nap körül fogant valami kósza extra peteérésből a manó. :) De még így sem módosították a kiírt dátumot, pedig következetesen, az elejétől nagyobb két héttel.) Szerintem egyébként a 20. nap körül.
Sok boldogságot!
38 hetes km
20-21 ciklusnap között valahol.
Gratulálok!
Egyébként ennyi nap eltérés akkor sem számít, ha a menstruációtól számolják, ne aggódj emiatt, a baba meg úgyis akkor születik, amikor akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!