Mit gondoltok a görbémről?
Mindig is rendszertelen volt a ciklusom, voltunk a párommal dokinál, nem találtak semmit.Nem vagyok paranoiás, nem várom azt a választ, hogy tuti terhes vagy, de érdekelne olyanok véleménye, akik hasonló helyzetben voltak, vannak! Ma hányingerem volt, gondoltam eszek valamit, de az egy babán és egy fél kifli után kijött belőlem minden. A hőmérőzés alapján,ahogy a görbe is mutatja, 30-án volt a pé-m, ezért holnap lenne a nemvárt napja.
Szia, szerintem progeszteron problémád van, erre utal a sok vérezgetés, barnázás, nekem hasonló volt a görbém, voltam dokinál és azt mondta ösztrogén dominancia alakult ki nálam. Ha holnap nem jön meg csinálj egy terhességi tesztet. Nekem is kellett, és úgy mentem hozzá, megnézett UH-on, és norcolutot kaptam, nem valószínű hogy terhesség, az izgalom idegesség is kiválthatja a hányást, én már csak tudom, volt benne részem. Nekem akkor ilyen volt a görbém
Én PCOs vagyok, de már kezelnek:)
Most ilyen a görbém, csak hogy lásd hogy az endokrinológusnak van a legnagyobb értelme ebben az egészben, ez nem a nődokik asztala...
Remélem, valentin napon:)))
Ezért is mutattam meg hogy ha endokrinológushoz mész, az megmondja mi a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!