Mitől lehetett szerintetek?
Tegnap jöttem ki a kórházból mert pénteken el ment a babám :( 7. hétbe léptem bele, se megfázva nem voltam se olyat nem csináltam amitől ez következett vna be :(
lehet egyáltalán nekem már babám valaha.. :(
3 éve egy méhen kívüli terhesség ... iszonyatosan rossz érzés :(
Párom tartja bennem a lelket, mert mikor meg tudtam h babát várok kapott egy nagyon pici baba cipőt és nagyon örült neki ő is :(
Ha az orvosok nem mondták meg,hogy mi volt az oka,akkor mi sem tudjuk,sajnos nem vagyunk orvosok.Talán lehet,hogy beteg volt a babád és azért ment el :( Persze,hogy lehet babád,csak sajnos van akit ennyire próbára tesz az élet.De biztos,hogy lehet még egészséges babád!
Nagyon sajnálom ami veled történt,kitartást kívánok neked és sok erőt,hogy feltudd ezt dolgozni!!!
az orvos semmit nem mondott amíg a szobába voltam a kaparás után annyit nem csinált h be jöjjön el mondani h mitől lehetett!
Nagyon szeretném h teljesüljön, de most egy ideig nem próbálkozunk vele :(
Sajnálom. Azt mondják, általában ilyenkor valami súlyos genetikai rendellenesség vagy betegség lehet a háttérben (mármint a babánál). Eszembe jutott, hogy ha pl. Edwards vagy Patau-szindrómával megszületnek a babák, akkor milyen lehet az, amitől elmegy.
Remélem, hogy nemsokára újra örülhetsz, és egészséges babátok születik. Ne add fel!
Nagyon sajnálom!
Nem lehet tudni, mitől lehetett, valószínűleg nem volt egészséges. Persze, hogy lehet gyereked! Tartsatok ki, és várjátok örömmel a következőt, jönni fog!
Köszönöm a bíztatást :(
Nagyon rossz érzés a 2. babát el veszíteni :( Majd pár év múlva ha úgy össze szedem/szedjük magunk újra próbáljuk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!