Mi lehetett ez a, , rándulás, ,?
Figyelt kérdés
A férjemmel sétáltunk,és séta közben hirtelen lent bal oldalon a hasam aljánál éreztem egy pattanást..nem hallottam pukkanást,és nem éreztem m.víz szivárgást sem(azóta sem érzek),meg nem is öntött el a m.víz,viszont olyan pattanást éreztem,hogy hirtelen megugrottam,kihúztam magam mert meglepődtem.Szerintetek mi lehetett ez?Nekem fogalmam sincs,első baba lesz.
28+5 hkm
2013. febr. 17. 21:15
1/4 anonim válasza:
Esetleg a baba csontjai ahogy "pattognak". Nem mocorgott közben?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem éreztem mozogni,mert be volt keményedve a hasam és feszült is rendesen.Elsétáltunk a Tesco-ba és már hazafelé jöttünk,amikor ez történt..sajnos nem lenne szabad sokat sétálnom,mert nagyon sokat keményedek és görcsölök is,az orvos előírta a pihenést,de hát nem bírok megülni a seggemen :( Viszont nagyon félek a koraszüléstől :( Meg is ijedtem,hogy csak a nem a burok repedt meg?!Innentől kezdve tuti betartom a pihenést és nem sétálok még egyszer ilyen sokat!!
2013. febr. 17. 21:29
3/4 anonim válasza:
Hát akkor ne nagyon sétálgass. Vigyázz magatokra, feküdj sokat. Ha megszületik a baba úgy sem tudsz pihizni:) Használd ki az időt, és ne idegeskedj, nem lesz koraszülött a kicsi!
Boldog babavárást! 1-es.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen innentől kezdve szigorúan betartom!! :)
Köszönöm szépen a válaszod.
2013. febr. 17. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!