Ikerterhesség esetén végrehajtható az hogy az egyik babát elvegyék de a másik megmaradjon?
Hasolnó történetem van, mint 13-asnak. Kolléganőm szintén 4-esikreket várt - hormonokkal kezelték, mert nem esett teherbe, hát, úgy tűnik, túl jól is kezelték, mert az első hónapban teherbe esett 4 babával. Minden orvos a magzati redukciót javasolta, de nem volt rá képes. Bár végigfeküdte a terhességet, javarészt a kórházban, mégis a 25. héten beindult a szülés és egyik baba sem élte túl :(
De ha "csak" kettes-ikrek, vagy ha csak az az ok, hogy az anyukának sok a gyerek, de orvosi indok nincsen, akkor ellenzem.
Különben maga a magzati redukció elég kockázatos, könnyen lehet, hogy elmegy a többi baba is - ismerősöm pont emiatt nem merte bevállalni.
tudsz róla, hogy a saját gyerekedet akarod meggyilkolni?
Szerencsétlen gyerek, eldöntöd, hogy ne éljen, és egyszerűen megölöd a gyereked?undorító!!
Igen vegrehajthato es egeszsegugyi indok kel hozza az anya vagy a masik magzat javara. De ez benne van a jogszabalyba, ahogy valaki idezte.
Ezt senki nem hopparebol szeretne. Nekem is ikreim vannak es egyszeruen sokkal nehezebb, mint egy egyes terhesseg. Raadasul az egyik babat van aki genetikai betegnek mondja van aki nem. Regóta megy a dilemma, en lassan azt gondolom mennyivel jobb lett volna, ha nem ikrek es ha kiderulne vegre mekkora a baj es ha nagy akkor lehetne egysrelmuen donteni. En inkabb szeretnek egy egeszsegeset, mint egy vagy ketto beteget vagy csak azert elvesziteni kettot, mert en donteskeptelen vagyok.
Rettenetesen sajnalom a negyes ikreseket, akiket itt irtak es azt is, hohy valaki egybol legrosszabbat hozza ki egy ilyen kerdesbol, mintha kizaolag kedvtelesbol akarna valaki ikrek helyett nem ikreket.
Az emberi test nem ikerterhessegre van kitalalva, aki ebbol jol jon ki az hihetetlenul szerencses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!