Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyós gondok? Másnál is vannak?

Anyós gondok? Másnál is vannak?

Figyelt kérdés
Igazi minden lében kanál, kotnyeles a kedves anyuka, aki mindig mindent jobban tud, és mindig mindent meg akar "parancsolni". A párom az egyetlen gyermeke, akit úgy kezel, mint egy 3 évest. 6 éve vagyunk együtt a párommal, eddig tök jól kezeltem a helyzetet, az egyik fülemen be, a másikon ki technikával. viszont mióta babát várok, képtelen vagyok magamon uralkodni. Igazából attól félek, hogy meg fog romlani a viszony köztünk, és az senkinek nem lenne jó, legfőképpen a babának...:( Más is van hasonló helyzetben? Hogy oldjátok meg? Az a baj, hogy nem lehet vele beszélni, úgy kezel minket mint az értelmi fogyatékosokat, és egyáltalán nem veszi komolyan amit mondunk...Kiborító...:(
2013. márc. 3. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Együtt éltek?
2013. márc. 3. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Dehogy...nem lennék már együtt a párommal, ha együtt élnénk...:P
2013. márc. 3. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
kicsit hasonló a helyzetem nekem is csak mi együtt élünk. Mióta baba van azóta állandóan kiakaszt nagyon régi módi és azt akarja hogy minden úgy legyen mint az ő idejében. Mi már nem is beszélünk előtte pl: pelenkáról mert egyből azzal jön hogy a textilt kell használni nem az eldobhatót. ezzel nagyon ki tud akasztani na meg a pólyával is hogy abban kell haza hozni a picit. ha fel jön a téma szépen meghallgatom azt vagy válaszolok vagy nem. van hogy néha össze veszünk pár órára azt mintha semmi nem történt volna úgy beszélgetünk utána.
2013. márc. 3. 19:10
 4/8 A kérdező kommentje:
nahát ez ismerős....folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy mi a szokás...Pl most azzal akasztott ki, hogy én azt szeretném, hogy a legjobb barátnőm legyen a kicsi keresztanyja, ebben a párom is egyet ért természetesen...Ő viszont ki akadt, és közölte, hogy a nemtom melyik unokatestvér legyen, mert az a szokás náluk, na most én életemben egyszer láttam azt a csajt akit ő keresztanyának akar...Persze leszarom, úgyis az lesz akit én akarok...:P
2013. márc. 3. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Óh, én tudnék mesélni az én anyósomról. Amit tudok hogy mikor megszületik nyáron a baba hiába egy városban lakunk nem fogunk sűrűn oda járni hozzá. 3 perc alatt képes kiborítani. Úgy érzem nem érdemli meg hogy megnézze az unokát majd. A saját fiát nem tiszteli, állandóan a súlyáról dumál, meg a rossz tulajdonságait erősíti. Múltkor a kocsiba 3 perc alatt kiborított. Utálom, hátam közepére nem kívánom, gyűlölöm.
2013. márc. 3. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Na nekem nem lesznek iylen problémáim :D Párom anyját a hat év alatt 3 szor láttam.
2013. márc. 3. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nalunk is votak vittak vagyis jobban mondva cirkuszok h mi mit csinaljunk,hogyan koltekezunk hogyan eljunk,hogyan oltozunk,mit fozunk.mit egyunk egyszoval kesz pokol volt az egesz addig mig egyszer anyira fol huzott h majd rosszul lettem 36hetes terhes voltam es akkor a ferjem kitiltotta tolunk es a kapcsolat megszunt es azota csend es bekeben elunk
2013. márc. 3. 23:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Anyósomnak 4 gyereke van.Csak férjemmel vannak beszélőviszonyba.Nálunk is próbálna beleszólni dolgokba,pl veszek valamit a gyereknek ő tuti ugyanazt megveszi más márkában vagy kivitelben,mert az jobb.Meg ne ezzel kenjem popsiját mert amit ő hozott jobb. Én mindig bólogatok,nem szeretek veszekedni,szerencsére nem velünk él hogy vitát szüljön ez a dolog.Így lerázom helyesléssel és kész.Megköszönök mindent amit hoz,de sajnos a legtöbb kukába kerül.Rengetegszer hoz nekünk ételt mert neki milyen sok megmaradt,csak kár hogy mire ideér vele mind-mind romlott. De hát a szándék a lényeg. :)

Maydy4

Én is azt hittem ilyen veszély nem fenyeget,3 év alatt 2x láttam,majd mikor megszületett az unoka,na azóta minden héten itt van akár egész nap is ...

2013. márc. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!