Anyós gondok? Másnál is vannak?
Figyelt kérdés
Igazi minden lében kanál, kotnyeles a kedves anyuka, aki mindig mindent jobban tud, és mindig mindent meg akar "parancsolni". A párom az egyetlen gyermeke, akit úgy kezel, mint egy 3 évest. 6 éve vagyunk együtt a párommal, eddig tök jól kezeltem a helyzetet, az egyik fülemen be, a másikon ki technikával. viszont mióta babát várok, képtelen vagyok magamon uralkodni. Igazából attól félek, hogy meg fog romlani a viszony köztünk, és az senkinek nem lenne jó, legfőképpen a babának...:( Más is van hasonló helyzetben? Hogy oldjátok meg? Az a baj, hogy nem lehet vele beszélni, úgy kezel minket mint az értelmi fogyatékosokat, és egyáltalán nem veszi komolyan amit mondunk...Kiborító...:(2013. márc. 3. 18:54
2/8 A kérdező kommentje:
Dehogy...nem lennék már együtt a párommal, ha együtt élnénk...:P
2013. márc. 3. 19:03
3/8 anonim válasza:
kicsit hasonló a helyzetem nekem is csak mi együtt élünk. Mióta baba van azóta állandóan kiakaszt nagyon régi módi és azt akarja hogy minden úgy legyen mint az ő idejében. Mi már nem is beszélünk előtte pl: pelenkáról mert egyből azzal jön hogy a textilt kell használni nem az eldobhatót. ezzel nagyon ki tud akasztani na meg a pólyával is hogy abban kell haza hozni a picit. ha fel jön a téma szépen meghallgatom azt vagy válaszolok vagy nem. van hogy néha össze veszünk pár órára azt mintha semmi nem történt volna úgy beszélgetünk utána.
4/8 A kérdező kommentje:
nahát ez ismerős....folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy mi a szokás...Pl most azzal akasztott ki, hogy én azt szeretném, hogy a legjobb barátnőm legyen a kicsi keresztanyja, ebben a párom is egyet ért természetesen...Ő viszont ki akadt, és közölte, hogy a nemtom melyik unokatestvér legyen, mert az a szokás náluk, na most én életemben egyszer láttam azt a csajt akit ő keresztanyának akar...Persze leszarom, úgyis az lesz akit én akarok...:P
2013. márc. 3. 19:19
5/8 anonim válasza:
Óh, én tudnék mesélni az én anyósomról. Amit tudok hogy mikor megszületik nyáron a baba hiába egy városban lakunk nem fogunk sűrűn oda járni hozzá. 3 perc alatt képes kiborítani. Úgy érzem nem érdemli meg hogy megnézze az unokát majd. A saját fiát nem tiszteli, állandóan a súlyáról dumál, meg a rossz tulajdonságait erősíti. Múltkor a kocsiba 3 perc alatt kiborított. Utálom, hátam közepére nem kívánom, gyűlölöm.
6/8 anonim válasza:
Na nekem nem lesznek iylen problémáim :D Párom anyját a hat év alatt 3 szor láttam.
7/8 anonim válasza:
nalunk is votak vittak vagyis jobban mondva cirkuszok h mi mit csinaljunk,hogyan koltekezunk hogyan eljunk,hogyan oltozunk,mit fozunk.mit egyunk egyszoval kesz pokol volt az egesz addig mig egyszer anyira fol huzott h majd rosszul lettem 36hetes terhes voltam es akkor a ferjem kitiltotta tolunk es a kapcsolat megszunt es azota csend es bekeben elunk
8/8 anonim válasza:
Anyósomnak 4 gyereke van.Csak férjemmel vannak beszélőviszonyba.Nálunk is próbálna beleszólni dolgokba,pl veszek valamit a gyereknek ő tuti ugyanazt megveszi más márkában vagy kivitelben,mert az jobb.Meg ne ezzel kenjem popsiját mert amit ő hozott jobb. Én mindig bólogatok,nem szeretek veszekedni,szerencsére nem velünk él hogy vitát szüljön ez a dolog.Így lerázom helyesléssel és kész.Megköszönök mindent amit hoz,de sajnos a legtöbb kukába kerül.Rengetegszer hoz nekünk ételt mert neki milyen sok megmaradt,csak kár hogy mire ideér vele mind-mind romlott. De hát a szándék a lényeg. :)
Maydy4
Én is azt hittem ilyen veszély nem fenyeget,3 év alatt 2x láttam,majd mikor megszületett az unoka,na azóta minden héten itt van akár egész nap is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!