Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehetne tenni székrekedés...

Mit lehetne tenni székrekedés ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 hetes kismama vagyok és küzdök ezzel a problémával és már nem tudom mit kéne csinálnom.

Minden nap mozgok, vagy kiadós séta vagy kismama tornázok. Rengeteg salátát eszek meg nyersen nem főzőm meg most ezeket kívánom. Eszem a joghurtot ami rostba dúsított. A napi folyadék fogyasztásom minimum 2 liter. Szerintetek még mit csináljak. Most már ez a második napom, hogy küzdök a wc-re menetellel.

2013. márc. 3. 08:40
 1/6 anonim válasza:

Joghurt ami rostban dúsított??

Rakj bele a dúsításért zabpelyhet, zabkorpát. Igyál sok folyadékot. Nekem ennyi tippem van.

2013. márc. 3. 08:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen mert zabkorpa van benne.
2013. márc. 3. 08:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Laevolac, glycerin kúp, szilvalekvár ha végképp nem megy...
2013. márc. 3. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ezt a teát iszom, nekem segített bár bevallom nem gyakran van székrekedésem szerencsére, de volt, hogy nekem is elkezdett az lenni. Próbáld ki, ártani nem árthat! Azért olvasd el a megjegyzéseket is alul.

[link]

2013. márc. 3. 10:49
 5/6 Nitu26 ***** válasza:

Szia!Rakj mindennap a joghurtodba egy evökanál szezámmagot.Ha nem joghurtba teszed akkor csak tedd a szádba és igyál rá vizet.

Hidd el ha minden nap csinálod,akkor hatásos!Én már ezt csinálom kb 2honapja.Azért is jó,mert tök természetes!Én minden nap tudpk töle menni wc-re.Probáld ki!

34hetes kismama

2013. márc. 3. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljes kiőrlésű kenyér, barna rizs, sok zöldség, sok folyadék, zabpehely, 1 meleg tejeskávé minden reggel, és ha ez sem segít, magnézium, Laevolac vagy glicerines kúp.
2013. márc. 3. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!