Székrekedés ellen tudtok ajánlani valamit? 19 hetes terhes vagyok!
Nagyon sokat iszok egy nap, tehát kellő folyadékot viszek be a szervezetembe. Mozgok is eleget, van egy 3 éves gyermekem + dolgozok is még, tehát ez sem probléma. Mindennap eszek joghurtot és zöldséget, gyümölcsöt. Csokit nagyon ritkán eszek és akkor is csak egy-két kockával.
Mit tudok még ezeken kívül tenni?
Most lehet mindenki le fog pontozni, mert egészségtelen, de én pl. van h 2-3 napig nem tudok wc-re menni. Olyankor megiszom 3 dl colát, és utána 5-10 percre rá érzem, h mennem kell. Nekem ez segít.
35 hkm
Köszönöm
Kipróbálom elsőnek az aszalt szilvát és a joghurt+ lenmag. Hátha ezek segítenek! :) Ha nem, akkor marad a szirup!
Graham kenyér a fehér lisztből készült kenyér helyett. Nekem hamar megoldotta a problémát, és azóta sincs gond, pedig a 18-19. hét körül nagyon szenvedtem, még az aranyerem is kijött...
32 hkm
Lenmag terhesség alatt TILOS!!!!!!
A Laevolac szirup viszont tényleg szuper! Csak ajánlani tudom. Nem olyan fincsi, viszont hatásos! Én aztán mindent kipróbáltam, mert babát várok+szoptatok is, szóval nem egyszerű az esetem + amúgy sem voltam egy jó emésztő. A Laevolac megoldotta minden problémámat (és ez nem a reklám helye:o)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!