Terhesen milyen ételet vagy gyógyszert ajánlanátok székrekedés ellen?
A szilvalekvár nem segít. 37hetes terhes vagyok. A Laveolac szirupot nem merem bevenni - elolvastam a tájékoztatót, lehet nem kellett volna. Kinek mi vált be?
Nem gondoltam volna h a terhesség végén is lehet gondom a székrekedéssel :S
Köszi a válaszokat.
Ehetsz pl. étkezési korpát vagy lenmagot joghurttal. Ez tuti, hogy használ! Nagy rosttartalma miatt kedvező hatást gyakorol az emésztőrendszer működésére. A széklet puhává válik. Egy zacskó búzakorpa(250g 150 ft).
Így néz ki;
A búzakorpa élelmi rostokban gazdag étrend-kiegészítő készítmény, amelynek nagy része azonban nem emészthető ("ballaszt") poliszacharidokból áll. Ez azonban fontos a szervezet számára, mert jó hatással van az anyagcsere-folyamatokra, elősegíti a bélműködést. A búzakorpa fogyasztása feltétlenül javasolt székrekedésben és aranyeres bántalmakban szenvedők részére.
Köszi a gyors választ. KI is fogom probálni.
Azért még várok válaszokat.
Miért nem mered a Laevolac-ot bevenni?
"...a laktulóz, egy D-galaktóz és egy fruktóz cukoregységből álló szénhidrát-származék."
Beszélj az orvosoddal, ha bizonytalan vagy, de szerintem nem árthat!
Első vagyok, a korpát vagy a lenmagot be tudod szerezni a rossmannban, dmben, gyógyszertárban, bio boltokban.
Én egy doboz joghurthoz szoktam keverni 3 kiskanállal, este megeszem, másnapra megvan a hatása :)
Szintén 37 hetes vagyok és székrekedéses. Nekem az jön be, ha lefekvés előtt eszem egy kis tál natúr yoghurtot zabkorpával + egy kanál lenmagot is lenyelek vízzel. Reggel gyakorlatilag kisesik belőle a cucc :)
A szirupok, teák, lekváros, tej stb nekem sem jött be, csak ez! Xar az íze, de ki lehet bírni!
kedves utolso. milyen füszereket kell a tejbe tenni? és mennyit?
köszi a megirod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!