Milyen praktika van a vitamin okozta székrekedés ellen?
Nektek mi vált be,már nagyon kellemetlen a dolog...?
12 hkm
Ne szedd.
Ha vitamint akarsz, szedj helyette foreveres készítményeket. A forever Kids-ben minden megvan, ami egy terhesvitaminban, csak nem szintetikus, vagyis sokkal hasznosíthatóbb a szervezet számára.
Ha nagyon gáz a székrekedés, szintén forever Bits n peaches-zel helyre tudod rakni nagyon gyorsan.
en is valami halozatos vasat szedek, nutrilont vagy mit, azt hiszem amwayes, azota nincs ilyen gondom.
elotte xillit fogyasztasaval (reggeli kakaoba edesitoszer helyett) tettem krémessé a nagydolgot :) (nodokimmal persze megbeszeltem, azt mondta siman leget, semmi gond)
Femibiont szedtem a 12.hétig,azzal is ritkább volt,de még tűrhető,most a ladeevit-et szedem,ez okozza a több gondot.
Vettem levolac(?)szirupot,rápróbálok.Az orvosom ezt a vitamint ajánlotta,nem igazán szeretnék váltani.Magos kenyérre váltottam,már így is jobb.Köszönöm a segítséget.
Szia!
Nekem a szilvalekvár vált be (de az az igazi 200%-os, nem az olcsó vacakok). Mindennep egy ksikanállal bekaptam ebéd után és minden másnap volt tőle székletem. Most vasat is kell pluszban szednem és hát kiváncsian várom, hogy így is beválik-e. De van egy B tervem is a DR. Steinberger szilvalé. Azt mondják az a tuti, csak nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!