Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen praktika van a vitamin...

Milyen praktika van a vitamin okozta székrekedés ellen?

Figyelt kérdés

Nektek mi vált be,már nagyon kellemetlen a dolog...?

12 hkm

2012. jan. 19. 05:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne szedd, keress masik vitamint, vagy vasarolj etkezesi korpat esetleg lenmagot, minden nap keverj egy joghurtba 2-3 pici kanallal es fogyaszd el. Nalam bevalt! :)
2012. jan. 19. 06:05
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Ne szedd.

Ha vitamint akarsz, szedj helyette foreveres készítményeket. A forever Kids-ben minden megvan, ami egy terhesvitaminban, csak nem szintetikus, vagyis sokkal hasznosíthatóbb a szervezet számára.

Ha nagyon gáz a székrekedés, szintén forever Bits n peaches-zel helyre tudod rakni nagyon gyorsan.

2012. jan. 19. 06:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Én se szedtem,több fajtát is kipróbáltam de mindtől székrekedés lett.Folsavat szedem külön meg magneB6-ot+egy kis C-vitamin.A Folsav az fontos.A többit meg normális táplálkozással is be tudod vinni.Ja és ha nagyon rossz a helyzet használj Levolacot.Jó egészséget!Boldog babavárást!
2012. jan. 19. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:

en is valami halozatos vasat szedek, nutrilont vagy mit, azt hiszem amwayes, azota nincs ilyen gondom.

elotte xillit fogyasztasaval (reggeli kakaoba edesitoszer helyett) tettem krémessé a nagydolgot :) (nodokimmal persze megbeszeltem, azt mondta siman leget, semmi gond)

2012. jan. 19. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen vitamint szedsz? Én az első hónapban Elevitet szedtem és székrekedésem volt végig. 9.héten elkezdtem Gravidát szedni, és két nap alatt helyreállt a rendszer. Próbálj ki egy másik vitamint.
2012. jan. 19. 13:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Femibiont szedtem a 12.hétig,azzal is ritkább volt,de még tűrhető,most a ladeevit-et szedem,ez okozza a több gondot.

Vettem levolac(?)szirupot,rápróbálok.Az orvosom ezt a vitamint ajánlotta,nem igazán szeretnék váltani.Magos kenyérre váltottam,már így is jobb.Köszönöm a segítséget.

2012. jan. 19. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a szilvalekvár vált be (de az az igazi 200%-os, nem az olcsó vacakok). Mindennep egy ksikanállal bekaptam ebéd után és minden másnap volt tőle székletem. Most vasat is kell pluszban szednem és hát kiváncsian várom, hogy így is beválik-e. De van egy B tervem is a DR. Steinberger szilvalé. Azt mondják az a tuti, csak nagyon drága.

2012. jan. 20. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!