Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kíváncsiak vagytok Ti is,...

Kíváncsiak vagytok Ti is, hogy milyen lesz anyának lenni?

Figyelt kérdés
Nemsokára megszületik a kislányunk,e még nem tudom elképzelni,hogy mit fogok érezni mikor megszületik...viszont ami furcsa,hogy már most nagyon féltékeny vagyok a babát illetően ő csak az enném érzés van bennem...Ti is így vagytok?Együtt lakunk anyósommal és aggódok,hogy mindenbe beleszól és nem fogja hagyni hogy mi neveljük a férjemmel a babát esetleg elakarja csábítani...áááá ilyenek járnak a fejembe.....
2013. márc. 1. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok. mi elvileg napokon belül babázunk már, szóval, ha nem felejtem el, akkor én is írok :)

a szüléstől már nem félek, inkább már várom. túlságosan is... minden görcsöt, nyilallást, húzódást, keményedést, szóval tényleg mindent már jelnek veszek, és legszívesebben ugarnék, és mennék a kórházba :) de eddig még semmi...

Ti féltek a szüléstől?

2013. márc. 1. 23:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Konkrétan a vajúdástól félek...
2013. márc. 1. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:

En egy 2 eves Kisfiu anyukaja vagyok. Amig nem volt itt, fogalmam sem volt milyen ha itt van?

A hormonok szules utan csunya gunyt uztek velem. Anyamrol azt gondoltam sirni fogja hagyni a Kicsimet amikor nem vagyok ott, a ferjemet 2 hetente el akartam hagyni....aztan rendezodtek a dolgok. Anyam a legklasszabb Nagymama a ferjem pedig hat WOW!!! Fantasztikus Apuka! ...en magam...haaaat bennem nem volt szerelem elso latasra mint masok irnak vagy beszelnek rola...feltettem a Kisfiamat hat persze de oszinten fogalmam sem volt, mit kellene ereznem. Mikor kerdeztek milyen Anyanak lenni, nem tudtam a valaszt. Most sem tudom. - defektes lennek? Kb. 1 eves volt a fiam amikor eloszor azt ereztem, hogy Anya vagyok. Buszke vagyok ra, szeretem mindennel jobban, partnerek vagyunk.

Nemreg mult 2. Szerelmes vagyok bele! Rendkivul jokepunek talalom, buszke vagyok ra, harcolunk a daccal, megis szamomra a legszebb es a legjobb a vilagon!

Anyanak lenni...orokos szolgalat es aggodas? Lemondas sokmindenrol. Orom, boldogsag, buszkeseg, szeretet. En vagyok a komfort, a fajdalomcsillapito, az igazsag bajnoka, az imadkozosaska, hogy csak induljunk mar el vegre! En vagyok minden a Kisember szamara. Nekem pedig o a jovo.

Talan ez Anyanak lenni?

2013. márc. 2. 05:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kicsit más szemszögből írok:-) életem legszebb élményét éltem át múlthét vasárnap mert megszületett a kisfiúnk:-) higyjétek el ő csak a tiétek lesz és imádni fog benneteket! Egy hetesen apa már féltékeny mert annyira kötődik hozzám a baba! én sem akartam senkinek oda adni mert csak az enyém! de aztán mikor ott van tudja hogy én vagyok az anyája és látványos a kötődés:-) könnyű szülést nektek!
2013. márc. 2. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,ne félj minden oké lesz,ez az egész olyan ösztönösen fog jönni magától!Lehet még igényelni is fogod anyósod segítségét!

Amit az elősző válaszoló írt szerintem ez egy nagy tévedés.A baba nem egy tulajdon (enyém-tied-övé),hanem egy ajándék az élettől,akit kölcsön kaptál.Nem lehet kisajátítani,nem lehet eltiltani senkitől-norm.kereteken belül-főleg nem az apukájától!És később az lesz a természetes,ha az anyukájához,apukájához ugyanúgy kötődik!Nyilván egy anyával más a gyerkőcnek a kapcsolata,mint egy apával,de attól még az régen rossz,ha egy gyerek-most nem a pár napos kisbabára gondolok-több érzelmet táplál egyik szülője iránt.

2013. márc. 2. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!