Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az, mikor szivárog a...

Milyen az, mikor szivárog a magzatvíz? 30hkm.

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Olyan mint a folyás csak vizszerű és ha nem folyamatosan folyik akkor mindig mozgásra jön ki egy adag.

Nálam ez volt.

Miért kérdezed Csak nem gyanakodsz?

2013. márc. 1. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Sajnos lehetséges, hogy a vizem szivárog. Még a nadrágom is átázott egy kicsit. Annyira nem merek beparázni, mert egyszer már volt ilyen és csak folyás volt. De az a gond, hogy most a derekam is görcsöl. 23. héttől nyílik a méhszáj. Most letusolok, aztán figyelgetem magam és eldöntöm, hogyan tovább. Minden esetre elég ijesztő, hogy akár már holnap is megszülethet a baba.

2013. márc. 1. 20:02
 3/7 Anita8401 ***** válasza:

Hány hetes vagy,hogy ennyire ijesztő?

Nagyon korai lenne ha megszületne?

2013. márc. 1. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
30 hetes vagyok:)
2013. márc. 1. 20:29
 5/7 Anita8401 ***** válasza:

Bocsi már láttam miután hozzászóltam :D.

Nyugodj meg ha meg is születik nem lesz semmi baja :) kicsit talán kicsi lesz de majd megnő idekinn ;) .

Hogy áll a helyzet? Szivárog?

2013. márc. 1. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:

1-ső vagyok.Én ugy döntöttem el, hogy letusoltam és utána ráültem egy fehér összehajtott lepedőre. Kb 20 percig ülve semmi aztán eldöltem és jött is ki, kb fenéknyi folt volt és át is ázott a 4be hajtott lepedő. Egyértelmű volt hogy nem folyás.

Ha nagyon gyanakszol akkor menj be a fertőzésveszély miatt! De ne aggódj már elég nagy...:)

2013. márc. 1. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát kb 10 perce jöttem ki a tus alól és azóta nem folyik semmi. Pedig nem végig ültem, mert egyszer kimentem megnézni a bugyimat, de hál isten nem volt rajt semmi. Hát nem lesz jó éjszakám, az egyszer tuti:)
2013. márc. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!