37 hetes vagyok és egyfolytában attól rettegek, hogy itthon folyik el a magzatvízem. Írom, hogy miért!?
2 babámat várom és az elsővel is a víz folyt el előbb,de már a kórházban.Ha itthonról kell indulni úgy hogy elfolyt a magzatviz akkor mentőt kell hívni(autónk nincs,taxi ebben az esetben kizárva-orvos szerint).Ha ez megtörténik akkor le kell feküdjek mig ki nem érkeznek a mentősök.A 3. emeleten lakunk és hordágyban vinnének le (lépcsőn, lift nincs),a védőnő igy mondta.Nos,a bajom az,hogy én igy is ideges vagyok a közelgő szülés miat,de főleg emiatt és hasmenésem szokott lenni,ha ideges vagyok,vagy hirtelen stressz helyzetbe kerülök.Nekem ha itthon folyna el a magzavíz és a fent leírtak történnének,akkor tuti rám jönne a hasmars,az idegtől.Eleve attól lennék ideges,hogy mentősök jönnek ki és meg sem moccanhatok,feküdnöm kell mig ők be nem visznek a kórházba.Ami ugye azért nem jó,mert ha hasmenésem van akkor nem tudok felkelni az ágyból,h kimenjek a wc-re.
Ez velem mindig igy van,ha ideges vagyok vagy kényszerhelyzetbe kerülök,akkor rám tör a wc-zés.Mit tanácsoltok mit tehetnék?sajnos nem tudom elterelni a gondolataim :(
Én is ilyen ideg-hasmars típus vagyok :) Egyet tehetsz, ne gondolkodj rajta, lesz ami lesz. Ha mégis úgy alakul, hát a mentősök biztos láttak már durvábbat.
Egyszer pár hétig pucéran feküdtem az intenzíven és nem mozoghattam... na arra jó volt, hogy azóta sokat nőtt a ciki-bátorságom és ez persze az idegességre és velejáróira is hatott. Szóval fejben dől el :)
Barátnőmnek mindd kétszer otthon folyt el a magzatvize!
Letusolt, össze pakolt, majd kocsival mentek be a kórházba!
Nem feküdt míg be nem ért a kórházba!!!
Gondolj csak bele, ha saját autótok lenne, akkor is ugyanazt az utat kellene megtenned.. :)
Az én védőnőmnek spec még gyereke sincs, így azért a gyakrolatias részeket inkább a már szült barátnőktől fogadom.. :) De akkor megnyugodtál egy kicsit ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!