Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes vagyok és egyfolytába...

37 hetes vagyok és egyfolytában attól rettegek, hogy itthon folyik el a magzatvízem. Írom, hogy miért!?

Figyelt kérdés

2 babámat várom és az elsővel is a víz folyt el előbb,de már a kórházban.Ha itthonról kell indulni úgy hogy elfolyt a magzatviz akkor mentőt kell hívni(autónk nincs,taxi ebben az esetben kizárva-orvos szerint).Ha ez megtörténik akkor le kell feküdjek mig ki nem érkeznek a mentősök.A 3. emeleten lakunk és hordágyban vinnének le (lépcsőn, lift nincs),a védőnő igy mondta.Nos,a bajom az,hogy én igy is ideges vagyok a közelgő szülés miat,de főleg emiatt és hasmenésem szokott lenni,ha ideges vagyok,vagy hirtelen stressz helyzetbe kerülök.Nekem ha itthon folyna el a magzavíz és a fent leírtak történnének,akkor tuti rám jönne a hasmars,az idegtől.Eleve attól lennék ideges,hogy mentősök jönnek ki és meg sem moccanhatok,feküdnöm kell mig ők be nem visznek a kórházba.Ami ugye azért nem jó,mert ha hasmenésem van akkor nem tudok felkelni az ágyból,h kimenjek a wc-re.

Ez velem mindig igy van,ha ideges vagyok vagy kényszerhelyzetbe kerülök,akkor rám tör a wc-zés.Mit tanácsoltok mit tehetnék?sajnos nem tudom elterelni a gondolataim :(

2013. febr. 23. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fiam születésénél nekem is a magzatvíz folyt el először. Szintén 3. emeleten lakunk lift nélkül. Elfolyt a víz fél 3-kor hajnalban. Ébresztettem a családot. Elmentem lezuhanyozni, közben hívták a mentőket. Mivel előző nap jöttem ki a kórházból a cuccaim ki lettek pakolva, így amíg öltöztem anyu gyorsan vissza dobált pár cuccot ami feltétlen kellett. Ennek az eredménye az lett, hogy a kiskönyvem itthon maradt, de a leleteim nem, valamint a betét is, de azt meg kértem amíg be nem értek vele :)

Szóval lezuhanyoztam, amikor kész volt lesétáltunk a ház elé, kb 2 perc múlva ott volt a mentő is. Beültettek (nem fektettek le), vérnyomás mérés, kérdezgetés, nézzem a fájásokat... Asszem fél négyre értünk a kórházba, ott is besétáltunk, nem toltak. Még megvizsgáltak, ráraktak ctg-re. Akkor kellett feküdnöm először, ez volt kb 1 óra, utána felállhattam, pedig még be se volt ékelődve a buksija. 39. hétre szültem amúgy

2013. febr. 24. 12:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Megszültél már? Ha igen milyen volt? hogy indult?
2013. márc. 6. 16:02
 13/13 A kérdező kommentje:

nem még :)

38+4 hetes vagyok

2013. márc. 6. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!