6-10-12 perces fájásaim vannak! Ha lerövidül még jobban de a magzatvíz nem folyik el itthon akkor is menjünk a kórházba már? 38+4 km
szia, én rendszeres 6 perces fájásokkal mentem be a kórházba, nem folyt el a magzatvíz , repeszteni kellett a magzatburkot. remélem össze van készítve a csomagod.
könnyű szülést ,jó babázást kívánok.
vigyázz magatokra
Gratulalok nektek!
En jol elvajudtam otthon, a korhaz is kozel volt, ugyhogy nekem azt mondtak, hogy ot percesekkel, vagy az alattiakkal eleg bemenni. Igy nem is voltunk ben sokat a baba szuletese elott, kb negyedoraval a beerkezes utan jottek a tolofajasok, ra fel oraval kesobb kint volt a fiam.
Viszont elotte betelefonaltam, hogy keszuljenek (ketszer is telefonaltam, eloszor meg a vajudas elejen, akkor mondtak, hogy ot percesek kornyeken menjek, majd masodszor indulaskor hivtam oket).
Persze,hogy be kell menni!!!
Nem biztos,hogy a burok magától meg fog repedni,lehet,hogy a doki fogja repeszteni.Ha rendszereződnek,menni kell.
39 h
Jaj, ez nagyon izgi!!! Lehet azóta már megvan a baba :D
Könnyű szülést kívánok! És persze jó babázást! Már várom ezt a pillanatot én is! :)
31 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!