SOS! 29 hetesen magzatvíz?
Figyelt kérdés
Pisiltem az előbb és már épp töröltem magam amikor jött valami. A magzatvíz lehetett? Ez 10 perce volt. Azóta semmi.2013. febr. 25. 19:55
1/12 A kérdező kommentje:
Kb egy deci volt. Mennyi esélye lehet a babának?
2013. febr. 25. 19:56
2/12 anonim válasza:
Próbáld ki a papírzsepis módszert, ha elázik 10 perc alatt teljesen akkor magzatvíz, és akkor irány kórház!
3/12 anonim válasza:
sztem ez pisi volt,csak nem jött ki rendesen..ilyen már velem is volt:)
4/12 A kérdező kommentje:
Teszek be egyet köszönöm! Túlélheti?
2013. febr. 25. 19:58
5/12 anonim válasza:
Persze, de előbb tudd meg, hogy mi is volt az, addig ne agyalj ezen! Lehet tényleg csak pisi volt!
7/12 anonim válasza:
"Sok mindent hallhattál már a koraszülésről, és ez biztosan ijesztő számodra, de nyugodj meg! A modern orvostudománynak köszönhetően a huszonkilencedik héten született babák túlélési esélye 90%, ami nagyszerű hír!"
Az unokatesóm tavaly 25. hétre született meg és hál istennek karácsonykor majd fél év után kiengedték, és minden rendben van! Nyugodj meg, nem hiszem amúgy hogy magzatvíz lenne, de ha mégis, akkor is maradj higgadt! Lehet még vissza tudják tartani!
8/12 A kérdező kommentje:
Kimentem megnézni de száraz a zsepi. Megnyugodhatok?
2013. febr. 25. 20:07
9/12 anonim válasza:
Szerintem igen! Hagyj bent egy zsepit és néha nézd meg azért! Szerintem megnyugodhatsz! :)
10/12 anonim válasza:
Szia!
velem is volt ilyen. én nagyon megijedtem, bár nekem sem ázott át a zsepim utána. Én bementem a kórházba, megvizsgáltak és hazaküldtek!
ha úgy nyugodtabb vagy hogy megvizsgálnak, akkor keresd fel az orvosod
Boldog Babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!