Nektek hol folyt el a magzatvíz, és mikor? Melyik napszakban?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 17:32
1/12 anonim válasza:
Otthon, vasárnap hajnali negyed 7-kor.
2/12 anonim válasza:
Éjjel fél 3-kor wc után az ágyban
3/12 anonim válasza:
Szia! nekem délben az út közepén! :) Igaz akkor csak kevés akkor azt hittem csak megrúgta a kicsi a hólyagom! :) Fél 3-kor kiderült nem az volt, akkor otthon feküdtem és akkor jött egy nagy adag!
4/12 anonim válasza:
Nekem csak este a szülőágyon folyt el
6/12 anonim válasza:
Délután fél 3-kor, wc utáni kézmosás közben.
7/12 anonim válasza:
Pénteken este 19:45kor a nappaliban, mikor beültem a párom ölébe, h puszit adjak :) Elmenetem zuhanyozni, este 9re bent voltam a kórházba és 01:15kor már a kezembe volt a kislányom!
8/12 frászkarikaborsó válasza:
este 11-kor, otthon, a nappaliban a kanapén, már épp lefekvéshez készültem :)
9/12 anonim válasza:
Az elsővel éjjel fél 2-kor, wc után az ágyban fekve, a másodikkal reggel már pisilés után még mindig folyt, és közben leesett a tantusz, hogy ez már nem pisi, ez folyik magától :D
10/12 anonim válasza:
Éjjel 1.30-kor. Felkeltem és úgy éreztem mindjárt bepisilek. Szaladtam a wc-re és éreztem, hogy folyik..na mondom "ügyes kislány, felnőtt létedre összepisiled magad". Wc-re érve láttam, hogy ennyit egy elefánt nem pisil.. akkor jöttem rá, hogy a magzatvíz folyik belőlem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!