Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj, ha gyengébben rugdos...

Az baj, ha gyengébben rugdos a picim?

Figyelt kérdés
30 hetes múltam.
2013. márc. 1. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy nem rúg hanem a kezével üt én azt éreztem mindig gyengédebbek. most meg már inkább kinyomja magát és ritkán rúg. 34hetes vagyok
2013. márc. 1. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, folyton pánikoltam, se semmi gond nem volt. Ha nagyon aggódsz, inkább nézesd meg magad!
2013. márc. 1. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell rögtön pánikba esni.Olvass utána egészen nyugodtan,és azt fogod találni a neten is,hogy a 30. hét után már egyre többet alszanak,kevesebbet mozognak,mivel készülnek ők is a szülésre,és sokat kell rápihenniük nekik is,akárcsak neked,mert a szülés nekik is megterhelő nem csak a kismamának.Szóval nem kell aggódni.Meg a front is közrejátszhat a dologban.

Boldog babavárást és könnyű szülést neked :)

30+3 hkm

2013. márc. 1. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!