Nektek is van olyan hogy érzitek hogy rugdos és mocorog a babátok de ha odateszitek a kezeteket vagy a párotok kezét abbahagyja? 23hetes vagyok
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 14:17
1/10 anonim válasza:
Az én kezemnél nem hagyja abba de bárki idegen érintésére ledermed, még a férjemére is. :)
31hkm
2/10 anonim válasza:
Igen, az elején mindig így volt nálunk is.
Aztán ahogy egyre nagyobb lett, és egyre többet mozgott, a párom is "el tudta kapni".
3/10 anonim válasza:
ezzel szoktunk szórakozni :) izeg-mozog, igazi sajtkukac, de ha odatesszük a kezünket, akkor abba hagyja. huncutkodik velünk :)
azt szoktuk csinálni, hogy párom is érezze a mozgást, hogy odabújok a hátához, és egy idő után elkezd nyüzsizni, ilyenkor "masszírozza apa hátát" :D
37 hkm
4/10 A kérdező kommentje:
mondjuk ha én fogom meg a pocimat akkor van hogy tovább rugdos de ha apa akkor teljesen elbujik és nem rugdos tovább,pedig ugy szeretném hogy ő is érezze mert én imádom,de eddig sajnos egyszer kapta el hogy rugott
2013. febr. 4. 14:22
5/10 anonim válasza:
Az én lányom csak akkor mozgott, ha odaraktam a kezem. Eléggé lusta volt odabent :))
6/10 anonim válasza:
Nálunk meg csak a férjemnek rugdos, nekem nem. : ) De én úgyis érzem belülről!
7/10 anonim válasza:
Bizony. Nekem rugdos, apának nem... :)
8/10 anonim válasza:
Mi is így kezdtük, de már egyáltalán nem szégyellős :D, sőt lassan már túlzásba is viszi a ficánkolást néha!
9/10 anonim válasza:
Nekem is rugdos, ha odateszem a kezem, mintha megérezné, hogy hová kell rúgni:) Viszont volt már olyan, hogy abbahagyta, vagy kevesebbet rúgott, ha a férjem tette oda a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!