Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, ha mozog,...

Miért van az, ha mozog, kinyomja magát a babám és odateszem a kezem, akkor abbahagyja és nem csinálja tovább?

Figyelt kérdés
Pedig úgy szeretem érezni!
2012. nov. 30. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyet a drágám,anyum szerint mert mivel nagyon jól érzékelik a külvilágot(30hetesek vagyunk)a kéz melegére megnyugszik és élvezi a meleget...de van h végülis játszik a babuka.:)bár nem tudom hány hetesek vagytok:)Jó babavárást nektek!!
2012. nov. 30. 19:37
 2/5 A kérdező kommentje:
32 hetesek vagyunk :)
2012. nov. 30. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálja a babám azzal a különbséggel hogy ha én oda teszem még jobban csinálja de ha apuci teszi oda akkor elbujik és abba hagyja :)
2012. nov. 30. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is megnyugszik mert ha sokat mozog vagy kinyomja magát megsimogatom akkor abba marad az egész és olyan mintha elaludna! Örül hogy anya figyel rá:-)
2012. nov. 30. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Az elején volt, mármint annak az elején, amikor már éreztem, hogy mocorog, hogy ha odatettem a kezem, akkor abbahagyta. Na azt szerintem azért csinálta, mert meglepődött, hogy ott valami megváltozott, és "nézett", hogy ez most mi. Aztán később már megszokta, apának "válaszolt" is egy rúgással, hogy ne csikizze a talpát. Most már egyre jobban idegesíti, ha nyomogatom, mert kikéri magának, főleg ha a szülésznő meglögyböli a hasam, hogy felébredjen. Na akkor aztán méltatlankodik... :)

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sok lehetőség van, kommunikálni kell vele már a pocakban is, és akkor tök jó lesz minden!

41 hkm

2012. nov. 30. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!