Köldök piercinggel ki mit csinált, és meddig hagyta a köldökében? 12 hkm
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 17:10
1/9 anonim válasza:
Mikor az első terhességemet megtudtam, egyből kivettem (8.hét). Most a harmadikat várom és egy hosszú csíkban sajnos felrepedt a bőröm:(
29hkm.
3/9 anonim válasza:
A doki mondta vegyem ki minél hamarabb, mert megreped a bőr, elnyúlik
20 hetesen vettem ki, de igaza lett, megrepedt a bőröm, és úgy kinyúlt, hogy a piercinged át esik rajta szülés után!
4/9 anonim válasza:
nekem nincs, de egy barátnőmnek volt. ő is kivette, ahogy kezdte érezni, h alakul át a pocak (7-8 hetesen). a baba születése után már ne tete vissza, mert maradt rajta egy kis felesleg és nem akarta hangsúlyozni a pocakját.
5/9 anonim válasza:
Én talán a 7-8. hónapban vettem ki. Pici pocakom volt, és szerencsére nem nyúlt ki, nem szakadt el a heg. Most visszatettem, majdnem olyan, mint régen.
Vettem műanyag piercinget a terhesség idejére, annak hajlik a szára.
6/9 A kérdező kommentje:
Még anno 14 évesen nekem már volt, de kivettem 1 év után, terhességnél ( rá 7 évre) ronda lett a helye. Utána rakattam újat, hogy ne legyen csúnya, ez 4 éve volt. Most a második babát várom, 12-13 hetes vagyok és kerekedek, nem tudom, ki vegyem-e... Legfeljebb szülés után újraszúratom, bár harmadjára lehet nem kellene. Csak tudom, hogy ronda lesz a helye megint.
2013. febr. 27. 17:34
7/9 anonim válasza:
Az első terhességemnél volt, és ha jól emlékszem, kb. a 16. hétig volt bent (amíg nem nagyon nőtt a pocim). Szülés után visszaraktam, aztán a többi terhességnél (és utána is) már hanyagoltam...
8/9 anonim válasza:
Én az első hasi UH előtt vettem ki, de nem raktam már vissza. Remélem nem lesz csúnya a helye, szeretném visszatenni szülés után. Persze ha szép lesz és visszamegy!
9/9 A kérdező kommentje:
na végül kivettem, ha beforr, akkor meg majd látom mit kezdek, vagy kiszúratom, vagy marad így :S
2013. márc. 4. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!