Aborusz után ha nem jön meg a menstruáció akkor várhatok ismét babát?
Figyelt kérdés
6.hétre sem menstruáltam.Lehetek megint terhes?S.O.S2013. febr. 27. 15:33
11/15 anonim válasza:
De mivel együtt voltatok 2 hét múlva gumival ami igazából 6 kellett volna lennie az is megzavarhatta a menstruációt! Nem hülyeségből mondják a 6 hetet! Nagyon remélem,hogy nem sikerült megint teherbe esned!
12/15 anonim válasza:
Ismerősöméknél pont így volt... De a 2. babát megtartották.
13/15 anonim válasza:
Azt elmondanád, miért nem maradhatot az előző baba?
Ha most babás vagy megtarthatod?
15/15 anonim válasza:
Persze, lehetsz terhes, miért ne lehetnél? Nem tudom mit értesz "játszadozás" alatt, nekem úgy tűnik, hogy mivel nem akarod kifejteni, valami olyasmit, amiből lehet baba...
Miért nem vártátok ki a 6 hetet? Nem mondta az orvos, hogy addig nem szabad?
Nagyon magad alatt lehettél az abortusz miatt, ha a vérzés elmúltával rögtön a lovak közé csaptatok...
(az ilyenek miatt szoktam mondani, hogy nem elég drága az abortusz, úgy látszik van, akit csak a pénzzel lehet elrettenteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!